Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Pont karácsony előtt lettem...

Pont karácsony előtt lettem beteg a szüleim pedig megtiltották hogy hazamenjek?

Figyelt kérdés
Tegnap nem éreztem jól magam, elmentem teszteltetni és kiderült, hogy covidos vagyok. Egy másik városban tanulok és albérletben vagyok egyedül. Anyumék (50 évesek) megtiltották, hogy hazamenjek hozzájuk, mert ők már átestek a betegségen és nem akarnak megint betegek lenni. Így gyakorlatilag az ünnepeket egyedül fogom tölteni karanténban… pedig még a háziorvosom is megkérdezte, hogy azért haza megyek-e… Nagyon fáj, mert készültem és vártam hogy végre otthon legyek, erre ez… Nektek ez hogy esne?
2021. dec. 22. 09:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/107 anonim ***** válasza:
89%
Azt se tudjuk milyen stílusban mondták csak a dráma király/királynő fogalmazott így. Tegnap még rosszul érezte magát, ma már halálos beteg. Szerintem amúgy sincs olyan aki ennyire hülye lenne, de a probléma felvetése valós. Rengetegen jönnek mennek betegen.
2021. dec. 22. 09:35
 22/107 anonim ***** válasza:
23%
#22 remélhetőleg neked se.
2021. dec. 22. 09:35
 23/107 A kérdező kommentje:
na és ha én halok meg? ja az senkit nem érdekel
2021. dec. 22. 09:36
 24/107 anonim ***** válasza:
92%
a szüleiden átment a covid elég rosszul is voltak, erre te mennél újra összefertőzni őket..
2021. dec. 22. 09:37
 25/107 anonim ***** válasza:
13%

Ok köszönöm hogy válaszoltál. Akkor a lakhelyedhez közeli önkormányzattól kérj segítséget, hogy szociális munkás tudjon neked kaját venni, ha a szüleid nem segítenek. Anyagilag segítenek a szüleid, vagy dolgozol suli mellett? Mennyi éves vagy? Online tudsz kaját venni? Vannak olyan boltok nagyobb szupermarketek is amiknél online is tudsz kaját rendelni, csak online kell fizetned, de azt csekkolnod kell, hogy melyiknél van odaírva, hogy nem szállítanak covidoshoz, de speciel nagy cucc telefonálni hogy itt a csomag az ajtó előtt, és odateszi, és addig ő beül az autóba és megvárja, míg te jössz és viszed és akkor egyáltalán nincs kontakt. Azért senki ne haljon már éhen mert megbetegedett.

Sajnálom, hogy így reagáltak a szüleid. A normális az a mondás lenne, hogy:

"Nem hagyunk hátra senkit." Magyarán segítünk neki, ha kell bevasarlassal, ha szuksege van ra online, de szerintem ilyen heyzetbe annak kéne a természetesnek lennie, hogy a családtag egyből ugrik, és azt mondja, ha a karantén határozat engedi akkor mennek érted, ugyanis covidosan ne vezess autót, soha nem lehet tudni, hogy mikor fáradsz gyorsan, mennyire fájnak az ízületeid és betegen veszélyes vezetni. De ha nem akkor valamelyik egészséges szülődnek vagy testvérednek vagy családtagodnak kéne odamenni, és addig ott maradni míg meg nem gyógyulsz ahogy te akartad tenni, csak ugye nem engedték, na de ők otthon ketten voltak nem egyedül. Sajna pl. kórházba se engedik be a hozzátartozókat, legalábbis amíg nem volt oltás csak csomagot lehetett vinni. Azért nagyon nem mindegy, mint ahogy az sem mindegy hogy 17 éves vagy vagy 18, mert ugye 17 évesen már lehet autót vezetni.

2021. dec. 22. 09:43
 26/107 A kérdező kommentje:
hova kórzóznék bzmeg ha ki se bírok kelni az ágyból?? jóisten gyere le… egy dolog pötyögni a telefonon meg más dolog 10 napig úgy hogy itt lesznek az ünnepek tehát ha nagy gáz lesz akkor nem tudom mi lesz nyitva meg hova lehet fordulni FULL egyedül lenni egy albérletben, közelben nincs senki aki tud segíteni plusz mindenki megy haza ugye az ünnepekre, ha meg még rosszabbul leszek akkor így jártam, beledglök az ágyba
2021. dec. 22. 09:48
 27/107 A kérdező kommentje:
jah 3-4 nap múlva majd biztos kiküldenek az önkoritól valakit 🤣🤣 addig fel is fordulhatok
2021. dec. 22. 09:55
 28/107 anonim ***** válasza:
91%
Ha nagy gáz lesz, mentőt hívsz. A boltok zárva vannak, most rendeld meg,ami kell. Ja, ki se bírsz kelni az ágyból, de hazavezetnél autóval.. Hagyd már magad. :D
2021. dec. 22. 09:55
 29/107 anonim ***** válasza:
92%

Hát a jó isten valóban lejöhetne... Hozzád.

Ha te dögrováson vagy, akkor legyen mindenki más is a hőn szeretett családodból, mert neked nem tetszik a felnőtt élet, ahol magadnak kell megoldanod a problémáid? Neked még mindig kell, hogy anyuci az ágyba hozza a húslevest és megsimogassa a buksikád, hogy gyógyuljál?

Ha annyira rosszul vagy, felveszed azt a rohadt telefont és mentőt hívsz, ennyi. Ne legyél már ennyire életképtelen!

Amellett a karanténhatározatod nem ajánlás, hanem kötelező érvényű utasítás! Neked nem a családod hiányzik, hanem az, hogy kinyalják a popódat. Végtelenül önző a hozzáállásod.

2021. dec. 22. 09:56
 30/107 anonim ***** válasza:
90%
Szarul is vagy covidos is vagy , de azért mennél végigfertőzni másokat. az igen. De még tagadod is hogy van covid..
2021. dec. 22. 09:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!