Pont karácsony előtt lettem beteg a szüleim pedig megtiltották hogy hazamenjek?
Figyelt kérdés
Tegnap nem éreztem jól magam, elmentem teszteltetni és kiderült, hogy covidos vagyok. Egy másik városban tanulok és albérletben vagyok egyedül. Anyumék (50 évesek) megtiltották, hogy hazamenjek hozzájuk, mert ők már átestek a betegségen és nem akarnak megint betegek lenni. Így gyakorlatilag az ünnepeket egyedül fogom tölteni karanténban… pedig még a háziorvosom is megkérdezte, hogy azért haza megyek-e… Nagyon fáj, mert készültem és vártam hogy végre otthon legyek, erre ez… Nektek ez hogy esne?2021. dec. 22. 09:00
31/107 anonim válasza:
Inkább maradj ott ahol vagy, annyit nem ér az egész hogy hazavidd nekik a vírust. Online webkamerán keresztül is együtt tudtok lenni, igaz nem az igazi ezt telejs mértékben meg is értem, de a semminél mégis jobb. Aztán majd ha már jobban leszel és minden oké akkor egy hétvégére elmész hozzájuk és bepótoljátok.
32/107 anonim válasza:
Ha hazamész, anyádékat lefertőzöd, ők belehalnak, akkor se lesz senki, aki ápolgasson te ökör, és akkor még a temetésüket is szervezheted az ágyból.
Plusz, ha nem lenne ilyen utálnivaló a személyiséged, akkor lenne párod, akivel együtt élve lenne segítséged.
Szívesen.
33/107 anonim válasza:
Te szegény... Beteg vagy és nincs ki ápoljon? Fránya covid...
Engem nem akarsz sajnálni?
Én bevagyok oltva, nem vagyok beteg... De mivel nem él senkim és párom sincs na b+ mi lesz??? EGYEDÜL töltöm az ünnepeket... Ha beteg vagyok nem ápol senki...
34/107 anonim válasza:
Tehát ki sem tudsz kelni az ágyból, de vezetni azért tudnál. Jól van mártírka…
35/107 anonim válasza:
Kizárt hogy hazavigyem nekik. Idősek, betegesek. Márciusban voltam kovidos, 14 nap volt a karanténom, de még utána is bő egy hónapig csak telefonon beszéltünk. Ne haragudj, de önző vagy.
36/107 anonim válasza:
Ne már! Flangálni és vezetni akar, akkor magát el tudja látni.
38/107 anonim válasza:
Engedjük már el ezt a "COVID = biztos halál" bullshit baromságot. Ha átestek már a fertőzésen, akkor nem igazán lesz komoly bajuk. Én akármilyen állapotban is lenne a gyerekem, akkor is a gyerekem és nem tiltanám meg neki, hogy hazajöjjön ünnepekre.
39/107 anonim válasza:
Ha nagyon rosszul lennél, akkor a mentők számát szépen tárcsázod és máris kimennek. Kaját tudsz rendelni még szenteste napján is, vizet meg talán a csapból is tudsz engedni. Lázmérőd gondolom van, tessék mérni a lázad, ha 39 felé közelít vegyél be lázcsillapítót. Ha semmi ilyened nincs otthon, akkor egy felelőtlen ember vagy, ez az alap, hogy egy háztartásban legalább 3 szem lázcsillapító van otthon.
40/107 anonim válasza:
52 éves vagyok, 3 napos lázzal átestem a halálos víruson, fél vesével, autoimmun betegséggel.
Eszembe nem jutna, hogy a gyerekemet távol tartsam magamtól.
Agyrém már ez a hisztéria, sajnálom, hogy ilyen szülők jutottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!