Miért borult ki ennyire a hugom hogy lesz kistesónk?
Én nagyon örülök neki 😍
Hugom 16 éves nagyon kiborult hogy ő nem fogja a gyerek sírást hallgatni és hogy nem fog rá vigyázni neki nem kell kistesó. Elfog költözni itthonról mire megszületik. Nem tudom hova költözne még suliba jár 😅
Csütörtökön tudtuk meg és azóta nem jön ki a szobájából hagyjuk őt békén ilyeneket mond és sír. Hogy beszéljek vele? Mit mondjak neki?
"De velük lakom még én is. És nem kell neki majd a kicsivel foglalkozni ha nem akar. Én szívesen foglalkozok majd vele imádom a kis babákat."
Na és mennyi ideig? Te idősebb vagy, szóval hamarább is repülsz ki a családi házból. Ő meg ott marad dadusnak.
Most 16 éves. 19 évesen érettségizik, +3-4 év egyetemi alapképzés.
Szóval 6-7 évig ő még otthon fog lakni. (Ha egyetemistként koliban/albérletben él év közben, a vakációkat úgyis otthon tölti)
Nagyon jó lesz majd, mikor a koliból hazaérve végre tudná élvezni a csendet, és azt hogy végre nincs nyüzsgés meg hajtás, de a kisgyerek miatt szarni se fog tudni egyedül nyugodtan elmenni.
Az meg kimaradt, hogy az általam számolt 6-7 évhez még hozzá kell adni párat, mert a különköltözeshez pénz kell, ahhoz meg néhány évet dolgozni is kellene.
Képzelj el egy éppen munkába álló fiatal felnőttet, akinek az élete amúgy se a legkönnyebb, s az egészhez hozzájön még egy kis nehezítés a kisgyerek személyében.
"Szóval 6-7 évig ő még otthon fog lakni."
Vagy nem. Nem biztos, hogy tovább tanul. Lehet 18 évesen lelép az éppen aktuálissal.
A gyermekvallalas a felnőttek dolga.
48as, oldják meg hogy ne kelljen rábízni. Sőt, foglalkoznia se kelljen vele. Annak a kötelessége ez aki szüli, meg a gyerek apjáé.
Szép amit leírtál, én meg sok olyat ismerek ahol a nagyobb gyűlöli a kisebbet mert a nyakába van sózva, meg nem hívhat barátokat mert jajj a picike akkor alszik fel ne ébredjen, így konkrétan életük sincs.
"...kell a fenének egy bőgőmasina akit folyton rám akartak sózni mert jajj anyucinak is jár a pihenés..hát nem.. ő vállalta a gyereket ne sózza más nyakába."
Reméljük ha valaha az életben gyereked lesz, te se sózod soha majd más nyakába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!