Miért borult ki ennyire a hugom hogy lesz kistesónk?
Figyelt kérdés
Én nagyon örülök neki 😍
Hugom 16 éves nagyon kiborult hogy ő nem fogja a gyerek sírást hallgatni és hogy nem fog rá vigyázni neki nem kell kistesó. Elfog költözni itthonról mire megszületik. Nem tudom hova költözne még suliba jár 😅
Csütörtökön tudtuk meg és azóta nem jön ki a szobájából hagyjuk őt békén ilyeneket mond és sír. Hogy beszéljek vele? Mit mondjak neki?
2021. aug. 28. 21:08
11/96 anonim válasza:
Ki mondta, hogy vállalja be? A kislányt nagyon is meg lehet érte, az új gyerek a meglévők rovására születik.
12/96 anonim válasza:
16 évesen engem is lesokkolt volna , hogy tesóm fog születni . A gyereksírás sajnos elkerülhetetlen max szerencsések lesztek ha nem fog sokat sírni . Én biztos elmennék a nagyiékhoz lakni ha a babától aludni nem lehet . 16 évesen megint senki nem vágyik arra , hogy egy kisbabára vigyázzon hiába a tesójáról van szó . Sajnos tuti neki lesz lepasszolva . Te nem velük élsz ?
14/96 anonim válasza:
Mit pattogtok?! A Kerdezo meg semmi konkretat nem irt, de itt mar mindenki tudja, hogy a hugi fogja ajnarozni 24/24 a kisbabat! Pfff
16/96 Metionin válasza:
Nem mindenki örül neki, ha hirtelen ott van egy bömbölő kisgyerek, aki később folyton zavarja majd. Nem feltétlenül kell rábízni a kicsit, az attól még hangosan fog létezni, menni fog folyton utána, belekotyog mindenbe, tönkreteszi a cuccait amihez hozzáfér, zavarni fogja a tanulásban vagy ha épp nyugodtan ülne a szobájában. Ha meg beállítják pesztrának, az plusz "öröm", lehet fogadkozni, hogy jaj nem, de anno az összes osztálytársamat beállították akinek kistesója született.
17/96 flora08 válasza:
Előbb-utóbb lenyugszik majd. Őszintén szólva, én sem örültem volna 16 évesen, ha bejelentik, hogy kistestvérem lesz, bár nem mutattam volna ki. A tesód sem hülye (már elnézést), pontosan tudja, hogy ez nagy változást jelent a család életében, amihez nem akar alkalmazkodni: ne hallgassa hangosan a zenét, mert felébred a kicsi/vigyázzon rá/viselje el, hogy éjjel ordít, stb. De amíg otthon lakik, kénytelen lesz alkalmazkodni.
18/96 anonim válasza:
Majd megunja, és lenyugszik. Gondolom váratlanul érte, de azért ekkora hisztit nem kellett volna rendeznie.
19/96 A kérdező kommentje:
De velük lakom még én is. És nem kell neki majd a kicsivel foglalkozni ha nem akar. Én szívesen foglalkozok majd vele imádom a kis babákat.
Meg amúgy elég messze lesz a baba szoba az ő szobájától szerintem nem is hallani majd a sírást, hangszigetelés is van.
2021. aug. 28. 22:09
20/96 anonim válasza:
Tinihiszti, de valahol jogos. Minden figyelem, szeretet, anyagi forrás az új gyerekre fog irányulni, ő meg háttérbeszorul teljesen. (Ahogy te is) Cserébe lesznek extra elvárások vele szemben. Ha alapból nem is szereti a gyerekeket, akkor még sokszoros teher lesz neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!