Anyukám nem örül a kistesónak, szomorú vagyok mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Anyukám babát vár, de hallottam hogy a barátnőjének mondja, hogy nem örül és még nem tudja mi lesz. Nagyon szomorú vagyok. Megmondjam neki, hogy szeretném a kistesót? Nincs tesóm még, szüleim elváltak.
11/L
2014. okt. 14. 20:39
1/8 anonim válasza:
a baba apukája ki? van most párkapcsolata anyukádnak? amúgy megmondhatod, hogy te mennyire örülsz a babának... akkor talán anyukád neked is elmondja miért gondolkodik...
2014. okt. 14. 20:55
2/8 A kérdező kommentje:
Igen a barátja 2 éve lakik velünk..nagyon szeretem, mert jófej és vicces..apu mindig szidja, mert miatta mentek szét. Szerintem a barátja is örül a dolognak. Anyu nem tudom miért gondolkodik így, de én nagyon örülnék a kistesónak, főleg ha lány lenne.
2014. okt. 14. 21:17
3/8 anonim válasza:
Anyagi okok, a korkülönbség,, a saját kora.. Sk dolog miatt lehet nem igazán elhőtenül várni egy babát..
Ne tegy semmit, enm a te dolggod, örülj neki te nyugodtan.. Gondolom, ha tudsz róla, akkor meg fog születni..szeresd nagyon ennyit tégy
2014. okt. 14. 21:24
4/8 anonim válasza:
Mond el neki, hogy véletlenül meghallottad, hogy mit mit mondott a barátnőjének. El fogja mondani mi lesz, csak ne nyaggasd a testvérrel.
2014. okt. 14. 21:30
5/8 A kérdező kommentje:
Hát jól élünk szerintem, meg nagy a lakásunk ahol még elfér a baba..igazából nagyon rossz mert azóta elég sokat veszekszik velünk, mindig ideges:(
2014. okt. 14. 21:47
6/8 anonim válasza:
a nagy lakás még nem jrlenti azt, hogy jól is éltek. és azt sem, hogy anyukád és a párja közt is rendben van minden.
2014. okt. 14. 22:10
7/8 A kérdező kommentje:
Anyu és a barátja is sikeresek, jól élünk szóval tuti nem az a baja!..Sajnos azt nem tudom miért veszekszik annyit..remélem vége lesz ennek:(
2014. okt. 14. 23:14
8/8 anonim válasza:
A veszekedés ilyenkor elnézendő kategória. Sok terhes nő viselkedik így az első 3 hónapban, egyszerűen megbolondítják a hormonok.
Hagy miért nem örül annak sok oka lehet, ilyenkor rászakad az emberre a tény, hogy ezt nem lehet visszacsinálni és minimum 20-25 évig itt fog velem élni valaki akiért felelős vagyok. Ez akkor is így van ha eredetileg akarták a gyereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!