Mit tegyek ez ügyben?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és apukám alkoholista.Rendesen eljár az irodába(munkahyelére) de ha hazajön kb.30 percig normálisan lehet vele beszélgetni,kedves és utána már kiabál mindenért,meg mérges és állandóan veszekedni akar mert kb. 30p után már eleget ivott.Másnap ugyan ez és így tovább.Anyukám meghalt kiskoromban szóval ő nem jöhet képbe.Mit lehet tenni ,hogy ez változzon?Van erre valami dolog ami segíthet?Már nem szeretek hazamenni és kihat az életemre,iskolára is..2014. aug. 2. 13:33
1/4 anonim válasza:
ha van nagyszülő, aki elvállalna, akkor gyámhatóság. ha nincs, kérheted intézetbe helyezésedet. Ez utóbbi lehet, rosszabb lesz, mint a mostani helyzeted.
2/4 anonim válasza:
Az alkohol sajnos egy nagyon veszélyes anyag. Próbálj beszélni a háziorvossal, iskolapszihológussal
3/4 anonim válasza:
Semmit nem tehetsz, max távol tartod magad tőle. Egy alkoholista sosem gyógyul meg teljesen, sajnos én is tapasztaltam.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Hogy tarthatnám magam tőle távol?Főleg nyáron így is 3órát nem vagyok itthon.Néha elmegyek otthonról csak azért,hogy üljek egy padon pár órát.. Remélem megoldódik egyszer.
2014. aug. 2. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!