Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kívülállónak érzem magam....

Kívülállónak érzem magam. Senki sem fogad el. Sem a családom, se a férjem. Mindig igyekszem maximálisan megfelelne, de sosem sikerül. Bármit teszek, hibát találnak benne. Olyan szomorú vagyok. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 15:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%

Családodat nem te választod.

De a férjedet te, nem igaz?

Miért így választottál?

2014. ápr. 29. 15:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Légyszi írj néhány konkrét példát, mert így nehéz válaszolni.
2014. ápr. 29. 15:41
 3/16 A kérdező kommentje:

A családban mindig én voltam az "álmodozó". Rám ragasztották ezt a címkét, pedig valójában sosem voltam az. Mindig mélyen bántott, hogy nem fogadnak el. Sosem élhettem a saját életem és a mai napig rövid pórázon próbálnak tartani. Férjem az első férfi volt az életemben és tudat alatt menekülés volt otthonról. Nem egy jól sikerült házasság, mert nagyon különbözőek vagyunk, de azért már 13 éve kitartunk. Ha bánatom van, ösztönösen anyával próbálom megbeszélni, de csak annyit vág hozzám, hogy a te döntésed, te akartad. Sosem támogattak. Most azt sulykolják, hogy váljak el, mert többet érdemelnék, de haza még ideiglenesen sem mehetek (nem is akarnék). Nemsokára lesz tesóm esküvője, aki nyíltan kimondta, hogy nem szerelemből házasodik...de még mindig ln vagyok a téma..mit veszek fel, hogy nézek ki, milyen a hajam...stb.

Amikor gyesen voltam, akkor miért nem dolgozom már, amikor visszamentem dolgozni milyen anya, aki 2karriert építget" gyereknevelés helyett, otthagytam a munkám a kívánságuk szerint, most meg anya kifejtette, hogy szerinte alkalmatlan vagyok mindenféle munkára, mert nem tudok alkalmazkodni...összezavarnak állandóan :(

2014. ápr. 29. 15:44
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Magadon kívül soha senkinek ne akarj megfelelni!!! Ez a legfontosabb. Aki nem fogad el olyannak, amilyen vagy, az nem szeret igazán.
2014. ápr. 29. 15:44
 5/16 A kérdező kommentje:
Férjemnek is én voltam az első kapcsolata és habár már akkor sem illettünk össze, valahogy biztonságban éreztük magunkat egymás mellett. Kicsit fura ez....lelkileg mindig megnyugtatott. Talán még most is ő az egyetlen, aki vissza tud hozni a világba...Lehet, hogy nagyon jó barátok lettünk volna és jobban is jártunk volna úgy.
2014. ápr. 29. 15:46
 6/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az lenne a legfontosabb, hogy megfeleljek magamnak, de nem megy. Mindig az van az agyamban, hogy én testesítem meg az orosz regények "fölösleges emberét". Nem tudtam karriert csinálni, több diplomával csak vergődök, nem jó a házasságom, állandó súlyproblémával küzdök, mert ha szomorú vagyok, akkor eszem. Mindig sírhatnékom van és a legfontosabb, hogy így nem tudok jó anya lenni :(
2014. ápr. 29. 15:49
 7/16 anonim ***** válasza:
37%
Nem vagytok szerelmesek egymásba, akkor ennek a kapcsolatnak nincs jövője.
2014. ápr. 29. 15:49
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyunk szerelmesek az biztos. Vannak jó pillanataink, amik főleg a picihez köthetőek, de rajta kívül nem nagyon. Szexuális kapcsolat egyáltalán nincs köztünk évek óta (vagyis 2 havonta esetleg)
2014. ápr. 29. 15:51
 9/16 anonim ***** válasza:
62%
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ez esetben csak a válás a megoldás. Új társ, új élet. Ezt a mostanit már nem érdemes tovább húzni.
2014. ápr. 29. 15:54
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
Ép testben ép lélek! Külsőre rendben vagy, mozogsz eleget? Ha nem, akkor először ezen változtass. Pl. egy kövér, magára nem adó, magánéletben, munkában szerencsétlen embert én is hajlamos vagyok lesajnáltan kezelni, amíg nem figyelmeztetem magam, hogy ez hozzám méltatlan.
2014. ápr. 29. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!