Normális, hogy ennyire érzékeny vagyok? Ma egész nap szomorú voltam emiatt.
Este azt álmodtam, hogy apukám meghalt, és sírva ébredtem fel. És a való életben él és virul, de most belegondoltam, hogy lehet, tényleg nem sok ideje van hátra és mi van, ha egyszer hazaérek az iskolából és azzal fogadnak anyáék, hogy meghalt? :( És most is sírok, ha csak eszembe jut, mi lenne, ha apa meghalna...
Normális, hogy itt bőgök egy olyan dolog miatt, ami meg sem történt?
Szia!
Hány éves vagy? Amúgy nem, ez nem normális, hisz ha apukád él és virul, akkor nem kell bőgni. ;)
Akit szeretünk, félünk az elvesztésétől, a hiányától, a tudattól, hogy hogyan élnénk nélküle.
Álmodban átélted, hatása alatt vagy, hiszen ébren is foglalkoztat az elmúlás gondolata.
Normálisnak találom, hogy szíved, lelked megéríntette ez a gondolat. 16 évesen főleg nehéz feldolgozni egy ilyen álmot.
Később is. Tudjuk, eszünkkel felfogjuk, hogy a halál az élet része, vége. De a szívünknek nem tudunk parancsolni,
és az érzéseinknek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!