Normális, hogy ennyire érzékeny vagyok? Ma egész nap szomorú voltam emiatt.
Este azt álmodtam, hogy apukám meghalt, és sírva ébredtem fel. És a való életben él és virul, de most belegondoltam, hogy lehet, tényleg nem sok ideje van hátra és mi van, ha egyszer hazaérek az iskolából és azzal fogadnak anyáék, hogy meghalt? :( És most is sírok, ha csak eszembe jut, mi lenne, ha apa meghalna...
Normális, hogy itt bőgök egy olyan dolog miatt, ami meg sem történt?
57 éves vagyok, és nem érzem, hogy kevés lenne hátra.
Öregnek sem érzem magam,igaz, itt-ott fáj, de azért még nem kell temetni egy 57 évest. :)
16 évesen nagyon öregnek láttam én is egy magam korabelit.
Már nem így látom.
En megertelek!
17 éves vagyok, es az en apukám meghalt. O volt életem értelme, az az ember, akire mindig számíthattam, bármi tortent, O mellettem volt. En voltam a kedvence, tudom nem szep igy fogalmazni, de O neg en annyira hasonlitottunk es megis különboztunk egymástól.
Mar sok-sok éve, hogy meghalt.
Egyszer reggel elment dolgozni, es soha többe nem jott haza. Meg mindig nem dolgoztam fel, nem tudom elengedni, szinte minden nap könnyet hullatok erte. A hiánya felemészt, magányos vagyok, nem találom igazán a helyemet, bármit csinalok, attól felek, nem lenne büszke ram.
Pontosan 5 es fel éves voltam, amikor meghalt. Az ember azt hiszi, túl kicsi ahhoz, higy bármit is megértsen ebbol az egészből. Tévedés!!!!
Amikor anyukám hazajött es közölte velem es a 7eves nővéremmel, higy apa meghalt, osszetortem, tudtam mit jelent. Tudtam, higy az ember, aki a Világot jelenti nincsen többe. Nem fogunk este csikizoset játszani, nem osztozunk a kaján, nem uldogelhetek a pocakjan, nem hallom tobbet, hogy Szöcskének hív. Ezt mind tudtam 5es fel évesen. Szoval en megertelek. Bar biztosan csak ezert. Aki veszített mar el ilyen embert, az megérti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!