Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért borult ki ennyire a...

Miért borult ki ennyire a hugom hogy lesz kistesónk?

Figyelt kérdés

Én nagyon örülök neki 😍

Hugom 16 éves nagyon kiborult hogy ő nem fogja a gyerek sírást hallgatni és hogy nem fog rá vigyázni neki nem kell kistesó. Elfog költözni itthonról mire megszületik. Nem tudom hova költözne még suliba jár 😅

Csütörtökön tudtuk meg és azóta nem jön ki a szobájából hagyjuk őt békén ilyeneket mond és sír. Hogy beszéljek vele? Mit mondjak neki?

2021. aug. 28. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/96 anonim ***** válasza:
35%
Szokásos egoista hiszti. Részvétem anyudnak.
2021. aug. 28. 21:12
 2/96 anonim ***** válasza:
86%

mert nyakába lesz sózva

én is pontosan tudtam hogy ez lesz, hiába mondták hogy nem... mégis én szívtam vele

2021. aug. 28. 21:13
 3/96 anonim ***** válasza:
98%

Az tény, hogy az életetek nem lesz többet ugyanolyan, mint eddig. De remélhetőleg megszereti majd a babát.

Ezt amúgy a szüleiteknek kéne intézniük, nem neked.

2021. aug. 28. 21:13
 4/96 anonim ***** válasza:
22%
Már miért lenne a nyakába sózva? Attól nem szar az anyjuk hogy a hercegnőcske egy hisztiző egógép...
2021. aug. 28. 21:14
 5/96 anonim ***** válasza:
86%

#4 mindig a nagyobb tesó nyakába lesz sózva, hisz

"nekem is jár a pihenés" "ennyi a minimum hogy felneveltünk"

"veled is foglalkozott mindig valaki"

"ennyit megtehetnél, úgyse csinálsz semmi értelmeset"

"mert aztmondtam"

2021. aug. 28. 21:19
 6/96 anonim ***** válasza:
93%
Kamaszok rosszul viselik az ilyesmit. A csecsemő felforgatja a megszokott életét, se tanulni, se aludni nem fog tudni, és ahogy az előző írta, könnyen lehet, hogy rá is sózzák. Egy biztos, hogy a házban attól fogva nem lesz nyugalom.
2021. aug. 28. 21:20
 7/96 anonim ***** válasza:
26%
Látom józan ész zéró.... És el van könyvelve hogy egy anya se gondozza a gyerekét ha van nagyobb tesó. Ezt a fa.szságott.. Amúgy a HP nem hal bele ha egy héten egy órát törődni kell a tesójával.
2021. aug. 28. 21:22
 8/96 anonim ***** válasza:
16%
Amúgy én ezen logika alapján könyveljek el MINDEN kamaszt pénzéhes dögnek aki szarik mindenbe, és bankautomatának nézi csak a szüleit? Hisz százból egy ilyen kis köcsög akad...
2021. aug. 28. 21:24
 9/96 anonim ***** válasza:
87%
Lehet hogy a kortársaitól látta vagy hallotta, hogy ezba sorsuk a nagytesóknak. Próbáljatok együtt beszélni vele. De ŐSZINTÉN! mondjátok el, hogy lehetséges lesz rá is szükség néha, de ezzel nem fogtok visszaélni. Akkor talán megnyugszik.
2021. aug. 28. 21:24
 10/96 anonim ***** válasza:
26%
Amúgy tök jó hogy kis híján nagykorú létére annyi ész nincs a háznál hogy 1: ne féltékenykedjen egy kicsire 2: eszébe se jut hogy nyugodt baba is lehet a tesótok 3: minimális empátiát mutasson anyátok felé. akinek ku.rva nehéz lehet egy majdnem nagykorú hisztériázása nélkül is ennyi idő után bevállalni egy babát.. Tuti fél a szüléstől, attól hogy mennyire fog boldogulni. Erre még a tesód is stresszeli, mert pont az ilyen légkör hiányzik egy terhes nőnek.
2021. aug. 28. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!