Miért borult ki ennyire a hugom hogy lesz kistesónk?
Figyelt kérdés
Én nagyon örülök neki 😍
Hugom 16 éves nagyon kiborult hogy ő nem fogja a gyerek sírást hallgatni és hogy nem fog rá vigyázni neki nem kell kistesó. Elfog költözni itthonról mire megszületik. Nem tudom hova költözne még suliba jár 😅
Csütörtökön tudtuk meg és azóta nem jön ki a szobájából hagyjuk őt békén ilyeneket mond és sír. Hogy beszéljek vele? Mit mondjak neki?
én is pontosan tudtam hogy ez lesz, hiába mondták hogy nem... mégis én szívtam vele
2021. aug. 28. 21:13
3/96 anonim válasza:
Az tény, hogy az életetek nem lesz többet ugyanolyan, mint eddig. De remélhetőleg megszereti majd a babát.
Ezt amúgy a szüleiteknek kéne intézniük, nem neked.
2021. aug. 28. 21:13
4/96 anonim válasza:
Már miért lenne a nyakába sózva? Attól nem szar az anyjuk hogy a hercegnőcske egy hisztiző egógép...
2021. aug. 28. 21:14
5/96 anonim válasza:
#4 mindig a nagyobb tesó nyakába lesz sózva, hisz
"nekem is jár a pihenés" "ennyi a minimum hogy felneveltünk"
"veled is foglalkozott mindig valaki"
"ennyit megtehetnél, úgyse csinálsz semmi értelmeset"
"mert aztmondtam"
2021. aug. 28. 21:19
6/96 anonim válasza:
Kamaszok rosszul viselik az ilyesmit. A csecsemő felforgatja a megszokott életét, se tanulni, se aludni nem fog tudni, és ahogy az előző írta, könnyen lehet, hogy rá is sózzák. Egy biztos, hogy a házban attól fogva nem lesz nyugalom.
2021. aug. 28. 21:20
7/96 anonim válasza:
Látom józan ész zéró.... És el van könyvelve hogy egy anya se gondozza a gyerekét ha van nagyobb tesó. Ezt a fa.szságott.. Amúgy a HP nem hal bele ha egy héten egy órát törődni kell a tesójával.
2021. aug. 28. 21:22
8/96 anonim válasza:
Amúgy én ezen logika alapján könyveljek el MINDEN kamaszt pénzéhes dögnek aki szarik mindenbe, és bankautomatának nézi csak a szüleit? Hisz százból egy ilyen kis köcsög akad...
2021. aug. 28. 21:24
9/96 anonim válasza:
Lehet hogy a kortársaitól látta vagy hallotta, hogy ezba sorsuk a nagytesóknak. Próbáljatok együtt beszélni vele. De ŐSZINTÉN! mondjátok el, hogy lehetséges lesz rá is szükség néha, de ezzel nem fogtok visszaélni. Akkor talán megnyugszik.
2021. aug. 28. 21:24
10/96 anonim válasza:
Amúgy tök jó hogy kis híján nagykorú létére annyi ész nincs a háznál hogy 1: ne féltékenykedjen egy kicsire 2: eszébe se jut hogy nyugodt baba is lehet a tesótok 3: minimális empátiát mutasson anyátok felé. akinek ku.rva nehéz lehet egy majdnem nagykorú hisztériázása nélkül is ennyi idő után bevállalni egy babát.. Tuti fél a szüléstől, attól hogy mennyire fog boldogulni. Erre még a tesód is stresszeli, mert pont az ilyen légkör hiányzik egy terhes nőnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!