Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert van ennyi szigorú, prűd...

Miert van ennyi szigorú, prűd szülő? Lányos kerdes

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az előző kérdésem törölték, mert azt írtam bele, miért van ennyi idiót@ szülő. Szóval újra felteszem. Sok anyuka (a lányok a nővé válasukat, vagy hogy mondjam általában velük beszélik meg) miért nem vesz a lányának melltartót pl? Itt gykn is elég sok kerdes van, hogy az anyuka nem vesz melltartót "mert minek az neki".... Vagy olvastam olyat, hogy az anyuka nem vett TISZTASÁGI BETÉT mert az hulyeség... Vagy nem szőrteleníthet, mert az hulyeség. De ha zavarja akkor miért nem? A szőr visszanő nem? Vagy nem szedhet szemöldököt, nem használhat szempillaspirált, szajfenyt, nem mehet kozmetikushoz stb, stb.... Ez siralmas. Azt szeretném, ha az ilyet atelt lányok elmeselnek a történetüket ha lehet, és leírná mindenki a véleményét, hogy mit mikortól engedne meg, és mit esetleg mivel nem értenek egyet. A hasonló felfogású emberek válaszát is várom (akik a kérdésben említve lettek)

2021. aug. 20. 23:29
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
84%

#60 Én 25 éves koromig jártam melltartó nélkül B mérettel. Akkor is csak azért kezdtem el hordani, mert várandós lettem.

Még mindig nem értem, miért prüdéria, ha valaki nem hord(hat) melltartót?

2021. szept. 27. 09:00
 62/66 anonim ***** válasza:
77%

Kedves #60! Amit írtál az nem prüdéria. Inkább arról van szó, hogy a szüleid nem vették tudomásul, hogy már nem középső csoportos bölcsődés voltál.

#59 vagyok, hidd el, nem akartalak megbántani!

2021. szept. 27. 13:04
 63/66 anonim ***** válasza:
92%

"Még mindig nem értem, miért prüdéria, ha valaki nem hord(hat) melltartót?"

Az benne a prüdéria, hogy valaki nem akarja elfogadni, hogy a lányának nő a melle és ez a lány esetleg melltartót szeretne, mert öt zavarja a kidudorodó bimbó miatti csúfolódás.

Oké, hogy te nem akartál melltartót hordani, de mi van, ha a gyereked igen? Úgy teszel majd, mintha nem tudnád, miért akar melltartót?

2021. szept. 27. 13:50
 64/66 anonim ***** válasza:
29%
#63 Számomra inkább az a prüdéria, ha valaki 12 évesen AAAAAAAA melltartót hord. 29F
2021. szept. 27. 21:08
 65/66 anonim válasza:
89%
Rengetegen nagyon rosszul viselik a változást, még akkor is ha csak közvetve történik velük, előbb utóbb szerencsés esetekben, minden kislány felnőtt érett nő lesz. Ha akarják a szülők, ha nem, igaz nincs gyerekem de nekem egy nagyon elfogadó és támogató anyukám van, aki minden ilyen kényesebb kérdésben segített és támogatott. Azt kell átgondolnia a szülőnek, hogy melyik a jobb ha a gyereke titkolózik és bizalmát veszti felé, vagy ha segít neki a korához mérten eligazodni a nőiesedés világában, és a gyereke partnerként, bizalmasként tekint majd rá a jelenben és a jövőben is.(?)
2021. okt. 6. 00:39
 66/66 anonim ***** válasza:
86%

Nekem szerencsére normális anyukám van, sosem volt ezekkel a kérdésekkel problémám, bár nem örült, mikor 14 évesen nekiálltam lábat borotválni, de megbékélt vele. Hangos veszekedés nem volt belőle.

Szerintem ez amúgy ahhoz köthető, hogy sok szülő ezeket a dolgokat a felnőtté válással kapcsolja össze, és nehezen barátkoznak meg a gondolattal, hogy a gyerekük felnő, és érdeklik a világ dolgai, a trendek, és már nem anyuci/apuci a világ közepe számukra.

2022. jan. 20. 12:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!