Túlzottan szigorú szülő, miért köszönném meg később?
Figyelt kérdés
Ha nincsenek ezek a túlzott elvárások, se lettem volna egy drogos, cigizős, piálós hülye páva gyerek, mint itt látom, aki a szorzótáblát se tudja. Nagyon buták, ami 16 évesek, nekünk ennél sokkal több eszünk volt...
Csak itt falun azzal versenyeznek egyesek, ki kitűnő, meg ilyenek...
Szerintem normális határokon belül voltam annyira megbízható.
2019. febr. 10. 13:26
1/11 A kérdező kommentje:
Ez kicsit fura lett.
- hogy elengedjenek valahova...
2019. febr. 10. 13:28
2/11 anonim válasza:
Hány éves vagy,mert 18 felett nincs szabad mozgásod az a te hibád is,mert eltürőd,én már 17 18 csak közöltem h ide megyek majd jövök,eleve ugy neveltek h önnáló legyek.. Nem is élek anyámék nyakán 30 felett könyörögve egy több éves kapcsolatban h a párommal elmehessek vhová....
3/11 anonim válasza:
Talán nem is túlzott az a szigor.. Ilyen zagyva fogalmazással messze lehetsz a kitűnőtől.
4/11 anonim válasza:
Nem válaszolok privátra de ha husz vagy hát magadra vess h hagyod,de tuti megint a szokásos kamu,20 évesen senkit nem zárhatnak be..
5/11 anonim válasza:
Talán szigorúbbnak kellett volna lenniük, és akkor bejártál volna suliba, megtanultál volna írni...
6/11 A kérdező kommentje:
Tudok írni életem, mindig bejártam...
2019. febr. 10. 14:14
7/11 anonim válasza:
nem jó a túl szigorú nevelés.. de ne búsulj, ez így alakult. Most ennek ellenére próbáld meg megtalálni, amit szeretsz, amivel szeretnél foglalkozni, amiért mégis jó élni - a drogokat, szereket hagyd el, azok nem segítenek ebben. Tanulj ki valamilyen mesterséget.
9/11 A kérdező kommentje:
"drogokat, szereket hagyd el, azok nem segítenek ebben"
Én sosem éltem ilyenekkel, ami 16 évesekről beszélek
2019. febr. 10. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!