Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert van ennyi szigorú, prűd...

Miert van ennyi szigorú, prűd szülő? Lányos kerdes

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az előző kérdésem törölték, mert azt írtam bele, miért van ennyi idiót@ szülő. Szóval újra felteszem. Sok anyuka (a lányok a nővé válasukat, vagy hogy mondjam általában velük beszélik meg) miért nem vesz a lányának melltartót pl? Itt gykn is elég sok kerdes van, hogy az anyuka nem vesz melltartót "mert minek az neki".... Vagy olvastam olyat, hogy az anyuka nem vett TISZTASÁGI BETÉT mert az hulyeség... Vagy nem szőrteleníthet, mert az hulyeség. De ha zavarja akkor miért nem? A szőr visszanő nem? Vagy nem szedhet szemöldököt, nem használhat szempillaspirált, szajfenyt, nem mehet kozmetikushoz stb, stb.... Ez siralmas. Azt szeretném, ha az ilyet atelt lányok elmeselnek a történetüket ha lehet, és leírná mindenki a véleményét, hogy mit mikortól engedne meg, és mit esetleg mivel nem értenek egyet. A hasonló felfogású emberek válaszát is várom (akik a kérdésben említve lettek)

2021. aug. 20. 23:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
100%
37. Tényleg nem volt, de nem lepődök meg mert általában már akkor sem törölnek választ amikor semmi köze a kérdéshez. Most viszont 2 ilyen kérdést is töröltek.
2021. aug. 23. 08:49
 42/66 anonim ***** válasza:
97%
#37, 40; #38 Nekem azt a válaszom törölték, hogy használom az ikes igék hagyományos ragozását, pl. egyÉK, igyÉK. Lehet, hogy én sem vettem észre a rendkívüli trágárságot?
2021. aug. 23. 08:52
 43/66 anonim ***** válasza:
92%

"Abban, hogy "25 éves koromig jól megvoltam melltartó nélkül" mi a trágár? Azt is írtam, hogy a 80-as években. Ez is sértő, v. trágár? Ha igen, miben?"

Ez se nem sértő, se nem trágár. De amelyik válaszában ezt írta eredetileg, abban talán volt némi trágárság is, nem tudom, nem emlékszem rá pontosan.

2021. aug. 23. 08:53
 44/66 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem azt a válaszom törölték, hogy használom az ikes igék hagyományos ragozását, pl. egyÉK, igyÉK. Lehet, hogy én sem vettem észre a rendkívüli trágárságot?"

:D

Vagy csak annyira nem tartozott a témához, hogy valaki kérte, töröljék, hogy ne terelje el a beszélgetést az eredeti kérdéstől.

2021. aug. 23. 08:55
 45/66 anonim ***** válasza:
90%
Én úgy látom higy azok akik törölnek azt szelektíven teszik, éppen milyen lábbal kelnek fel. Jelentettem már sértő válaszokat amiket nem törölték egyáltalán. Akkor sem értettem.
2021. aug. 23. 08:56
 46/66 anonim ***** válasza:
51%
#44 A témához tartozott.
2021. aug. 23. 08:58
 47/66 anonim ***** válasza:
93%
Már nem törölnek kérdést mert nem tartozik a témához. Ez ma már kicsit fórummá vált. Nézzétek bele bármelyik kérdés e, szerintem minden másodiknál lehet ilyeneket látni. Pláne ha arra sok zöld érkezik.
2021. aug. 23. 09:12
 48/66 anonim ***** válasza:
100%

"A témához tartozott."

A téma az eredeti kérdés. Ahhoz nagyon nem tartozott. :)

2021. aug. 23. 09:52
 49/66 anonim ***** válasza:
88%
#48 Nem ehhez a témához tartozott az ikes ige, hanem egy másik kérdéshez, ide csak példaként hoztam, annak érzékeltetésére, hogy nem mindig érthető, miért törölnek valamit.
2021. aug. 23. 14:50
 50/66 anonim ***** válasza:
98%

"akik törölnek azt szelektíven teszik"

Eleve nincsenek is mindig gépközelben szerintem, meg nyilván többen vannak, így ha vannak is valamiféle irányelveik, azért képtelenség is mindent tök egyformán csinálniuk.

2021. aug. 23. 15:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!