Miert van ennyi szigorú, prűd szülő? Lányos kerdes
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az előző kérdésem törölték, mert azt írtam bele, miért van ennyi idiót@ szülő. Szóval újra felteszem. Sok anyuka (a lányok a nővé válasukat, vagy hogy mondjam általában velük beszélik meg) miért nem vesz a lányának melltartót pl? Itt gykn is elég sok kerdes van, hogy az anyuka nem vesz melltartót "mert minek az neki".... Vagy olvastam olyat, hogy az anyuka nem vett TISZTASÁGI BETÉT mert az hulyeség... Vagy nem szőrteleníthet, mert az hulyeség. De ha zavarja akkor miért nem? A szőr visszanő nem? Vagy nem szedhet szemöldököt, nem használhat szempillaspirált, szajfenyt, nem mehet kozmetikushoz stb, stb.... Ez siralmas. Azt szeretném, ha az ilyet atelt lányok elmeselnek a történetüket ha lehet, és leírná mindenki a véleményét, hogy mit mikortól engedne meg, és mit esetleg mivel nem értenek egyet. A hasonló felfogású emberek válaszát is várom (akik a kérdésben említve lettek)2021. aug. 20. 23:29
31/66 anonim válasza:
13 éves lánynak minek melltartó?
32/66 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! TALÁN MERT NAGY A MELLE!! Volt osztálytársnőmnek 11 evesen már kellett, annyira koránerő volt. Szerinted egy nagyobbmellű lánynak ez mennyire kellemetlen lehet? Hogy ha fut pl hihetlenul fáj és az ilyen korú fiúkat már érdekli a női test is, tehát ők is megnezik. Ja, és a sarkon lévő kozmunkas bagós bácsirol már ne is beszéljünk, aki egy évtizede nem sz€x€lt.
2021. aug. 22. 20:10
33/66 anonim válasza:
Igen. Talán a szülők felében az él higy melltartó és akkor beugrik ez a bazi nagy szivaslcsos dolog, vagy full csipkés, pedig hatalmas választék van ezeken kívül is tiniknek. Most amúgyis divat (én legalább mindenhol azt látom) a merevítő nélküli póló alá is hordható kényelmes melltartó pl.
34/66 A kérdező kommentje:
2021. aug. 22. 20:29
35/66 anonim válasza:
Én meg mindig zavarban voltam, és az is zavart hogy nem tudtam hogy milyet vegyek, hol vegyek egyáltalán. Internet nem bolt még higy megnézem. Később lett világos számomra hogy évekig rosszat hordtam. Szeretem anyámat nagyon de nagyon prűd, gondolom erre nem is gondolt.
36/66 anonim válasza:
Nekem sem engedtek szőrteleníteni pedig már 8-9 éves koromban nagyon szőrös voltam. Egyszer titokban leborotváltam a lábam és le is lettem szidva hogy ezt nem szabad. A mellem is elég hamar megnőtt, sokat csúfoltak miatta az iskolában, ekkor voltam kb 10. Betétet vett anyám de a tampont nem engedte, akkor tudtam azt használni amikor megvettem magamnak úgy mint életem első melltartóját kb 13-14 évesen.
Így utólag nagyon haragszok ezekért a szüleimre, mert soha semmit nem mertem tőlük kérdezni, és nagyon sokáig szégyelltem a természetes dolgokat amik másokkal is ugyanúgy megtörténtek, csak velem egy kicsit korábban.
37/66 anonim válasza:
Nem értem, miért törölték azt a bejegyzésem, hogy 25 éves koromig jól megvoltam melltartó nélkül. Sem sértő, sem trágár nem volt a válaszom.
38/66 anonim válasza:
"sem trágár"
Ebben nem lennék biztos. Sokan sajnos már úgy trágárkodnak, hogy észre sem veszik.
39/66 A kérdező kommentje:
#37 sajnálom hogy törölték a válaszod! Én sem értem miért.
2021. aug. 23. 08:46
40/66 anonim válasza:
Abban, hogy "25 éves koromig jól megvoltam melltartó nélkül" mi a trágár? Azt is írtam, hogy a 80-as években. Ez is sértő, v. trágár? Ha igen, miben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!