Miert van ennyi szigorú, prűd szülő? Lányos kerdes
Velem sosem beszéltek meg ilyeneket.
Mindig anyám betetjeit használtam, vagy elvittem többet, így később is volt. Szőrtelenítést nem kérdeztem, én dolgom, én testem. A sminkelest sem kérdeztem, volt egy pont mikor "eljött az ideje".
Melltartót sokáig nem vett, csak sportmelltartot, aminek a vonala/szabása nem feltétlen passzol minden felső/ruha alá. Zavaró volt nagyon. Azóta elkezdett venni melltartót, de veszek magamnak ha kell.
"Gondolom a reklámok miatt higy minél több ember nézze."
Én nem vagyok ilyen pesszimista, szerintem "csak" nincs elég kapacitásuk mindenre.
12 éves voltam, amikor megjött. Anyám annyival elintézte a dolgot, hogy megmutatta hogyan kell betenni a betétet a bugyiba. Ja és megjegyezte, hogy most már terhes lehetek, meg ne lásson egy fiúval sem, mert agyonver ha "felcsináltatom" magam. Nagyjából ennyiben kimerült a higiéniai, szociális és szexuális felvilágosításom 1994-ben.
Amúgy nem szólt bele semmibe, túlzottan sosem érdekelte mi van velem.
Apám folyton dolgozott vagy csavargott, azt se tudta hány éves vagyok.
Azóta én is anyuka lettem, két tizenéves lányom van. Igyekeztem mindenről tabu nélkül beszélgetni velük. Melltartó, tanga, intim betét, borotválkozás, szex és maszturbálás. Mindent megmutattam nekik (az utóbbi kettőt kivéve :D és úgy érzem mertek kérdezni, kérdeznek a mai napig.
Utolsónak:
17 éves vagyok 53. Válaszoló.
Ilyen anyukát szerettem volna mindig is! A gyermekeid hálásak lehetnek!
Én férfi vagyok, és lassan szülő leszek. De hasonló sztori velem is történt. Nekem nem engedték meg anno 2002 körül, hogy borotválkozzak, mert minek azt, még gyerek vagyok. Igen ám, csak közben borzasztó lelki sérüléseket szereztem a pelykedző csics ka bajusz miatt. A hajamat sem hordhattam úgy ahogy akartam, emiatt is kisebbségi komplexusom volt: ilyen 70-es évebeli loboncot kellett növesztenem, és kikötötte apám hogy nagyon megbüntet, ha el merek menni fodrászhoz.
Az biztos, hogy én a gyerekenek több minden meg fogok engedni és nem fog érdekelni hogy túl korán akar valamit ami a férfiasságát/nőiességét erősíti. Nagyobb károkat lehet szenvedni a tiltással.
Én 8 évesen szõrösödtem, 10 évesen lettem pattanásos, 11 évesen kellett már melltartó. Ehhez képest csak 13 évesen lett melltartóm, sminkelni 14 felett volt szabad, szorteleniteni 14 felett. Kozmetikus, szemoldokszedes 15 felett.
A prūd édesanyámat a prūd nagyszüleimnek köszönhetem, akit falun dolgoztattak, érettségi után pedig férjhez adtak, mint egy ökröt, aztán levették róla a kezüket amíg nem jöttek az unokák
#58 Az miért prüdéria, ha valaki nem hord(hat) melltartót? Mindig azt hallom/olvasom, hogy "tisztességes" nő nem jár melltartó nélkül, mert megtudják, hogy van mellbimbója. Ami egyébként egy újszülöttnek is van.
Részemről a 13 év is korainak tűnik, bár nem tudom, milyen alakod volt. Ugyanígy korainak érzem 15 évesen a kozmetikust.
Egyébként Bp-n élek, főiskolát végeztem, nem kisfalusi liba vagyok. (Liba lehetek, de, kisfalusi nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!