Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy utazzak el több napra a...

Hogy utazzak el több napra a szüleim tudta nélkül?

Figyelt kérdés

Mindent megbeszélünk egymással, kimondottan jó szülő-gyerek kapcsolatunk volt mindig.

18 éves vagyok, tudom, hogy "mehetek ahová akarok", de ez nálunk sosem így működött... Mindig tudják, hogy kb merre vagyok, kivel. De most egy olyan útról lenne szó, aminek a részleteit nem szívesen kötném az orrukra, nekik is jobb így. 5 nap, nem is messzire utaznék (Szlovénia-Olaszország).

Több opció jutott az eszembe:

a: azt mondom, hogy lemegyünk a barátnőimmel a Balatonhoz, itt viszont az a buktató, hogy néha van, hogy anya megkér, hozzak haza a nyaralóból valamit, vagy nézzek meg ezt, vagy azt

b: a szüleim elváltak, anyának azt mondanám, hogy apával vagyok, apának meg fordítva, azt, hogy anyával... viszont ha beszélnek közben valami miatt (szoktak), és szóba kerülök, az ciki

c: azt mondom, hogy barátnőkkel utazom el, akiket nem ismernek. Itt viszont az a baj, hogy félek az anyám aggódna, mert általában ismeri a barátnőimet és minimum a telefonszámaikat elkérné, mielőtt elindulok.

Ennél jobbak nem jutottak az eszembe... Sajnos az nem opció, hogy barátnők falaznak nekem, mert erről most ők sem tudnak, és szeretném, ha ez így is maradna.

Közben félek attól is, hogy esetleg lebukom/kiderül és abból hatalmas gondok lennének.

2021. aug. 8. 12:46
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/219 anonim ***** válasza:
100%
Jaj édesem, azt mondod, hogy nem hiszel a tündérmesékben, de hiszel abban, hogy ez nem fog kiderülni. Most akkor mi is van?
2021. aug. 9. 17:10
 122/219 anonim ***** válasza:
88%

Mitől lennétek már egyenlő felek? Ő megveszi a lukad ezzel a nyaralással, magyarán kitart. Majd a kövi numeráért kapsz egy táskát.

És ne legyen illúzióid, én is imádom a lányom, de ha ekkora ribi lenne mint te, úgy repülne hogy öröm lenne nézni.

Hidd el, ha kiderül, rájönnek hogy semmi szerethető nincs benned. Vagy megtartanak és a testedből fogod eltartani a családot. Én a fajtádnak biztos nem fizetném az egyetemet

2021. aug. 9. 20:26
 123/219 anonim ***** válasza:
93%
Mikor lesz az utazás?
2021. aug. 9. 21:46
 124/219 A kérdező kommentje:

Nekem az ő házasságuk, kapcsolatuk mindig olyannak tűnt, mint amit a filmekben látunk. A feleségével egyidősek, 16 éves koruk óta együtt vannak. Közel 30 éve. De pl. a legjobb barátnőm is mondta, hogy egy ideje az apja már a lenti vendégszobában alszik, alig csinálnak családi programokat, pedig régen azért havonta mentek valahová, minden nap együtt ebédeltek, hétvégente is sokszor mentek erre-arra.

Nem tudom, hogy lefekszik-e vele, sosem mertem megkérdezni. Félek is valahol a választól, mert tudom, hogy rosszul esne, ha igen. De házasok, együtt élnek, szóval nem ámítom azzal magam, hogy biztosan rá sem néz.

Ha valaki hasonló helyzetben lenne, és még az elején vannak, akkor azt mondanám neki, hogy hagyja, amíg nem ragaszkodik hozzá. Az elején, amíg csak üzeneteket váltottunk, még én sem gondoltam, hogy ez lesz belőle. De nyilván az, hogy sokat beszélgettünk és közel engedtem magamhoz, megtette a hatását. Utána meg már nem volt visszaút. És ez a baj, hogy ragaszkodom hozzá, nem tudom olyan könnyen "offolni", mint a többieket. De másnak azt mondanám, hogy hagyja, amíg tudja és nem bonyolódik bele jobban.

2021. aug. 9. 22:37
 125/219 A kérdező kommentje:

"Jaj édesem, azt mondod, hogy nem hiszel a tündérmesékben, de hiszel abban, hogy ez nem fog kiderülni. Most akkor mi is van?"

Mindent megteszünk, hogy ne derüljön ki és senki más ne tudja meg, ne sérüljön.

"Mitől lennétek már egyenlő felek? Ő megveszi a lukad ezzel a nyaralással, magyarán kitart. Majd a kövi numeráért kapsz egy táskát."

Semmit nem vesz meg, egyszerűen úriember és nem filléreskedik azzal, hogy szigorúan felezzünk mindent.

"És ne legyen illúzióid, én is imádom a lányom, de ha ekkora ribi lenne mint te, úgy repülne hogy öröm lenne nézni."

Akkor annyira mégsem imádhatod. Feltétel nélküli a szülői szeretet általában, nem azért szeretik a szülők a gyereküket, mert mindig jól viselkedik.

"Mikor lesz az utazás?"

Augusztus 20 után majd.

2021. aug. 9. 22:42
 126/219 anonim ***** válasza:
100%
Hozzád illő partnert keress problémamentesen, egy huszonéves is meg tudja neked adni azt a szeretetet, amire vágysz. Vagy inkább gondoskodásra vágysz az apától, mert a sajátodtól nem kaptad meg? Mire gondolsz, meddig tudjátok ezt így húzni? És végiggondoltad, mi lesz, ha kirobban? Elég, ha meglát benneteket valaki vagy egy családtag beleolvas az üzenetekbe (elég gyakori). Mekkora település ez? Hogy kezdődött? Gondolom, nem te csábítottad el, hanem ő tette a szépet, ami hízelgő volt neked. És komolyan úgy érzed, hogy minden érv ellenére képtelen vagy kiszállni?
2021. aug. 9. 22:48
 127/219 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem az érzelmeidet kell irányítanod, hanem a tetteidet. Beleszerettél, vagy csak vonzódsz hozzá, igazából mindegy is, mert ezzel nem ártasz senkinek. De azzal már igen, ha tovább folytatod ezt a kapcsolatot. Szóval állj le, és reménykedj, hogy titokban marad minden. mert ha tovább csinálod, akkor úgyis kiderül.
2021. aug. 9. 23:17
 128/219 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, ha ennyire nagylány vagy, hogy vígan b...ol egy nős emberrel, akkor legyél annyira nagylány is, hogy felvállalod. Nem akarod felvállalni? Akkor fejezd be. Kicsit depi vagy nyáron, ha nem tudsz ezzel a pasassal üdülni menni? Ez lenne a világ legnagyobb problémája? Önző p...a vagy, ennyi.
2021. aug. 10. 01:13
 129/219 anonim ***** válasza:
90%
Revolvert meg senki nem tart tudtommal a fejedhez, hogy ezzel a pasival kavarj.
2021. aug. 10. 01:14
 130/219 anonim ***** válasza:
83%

Akkor annyira mégsem imádhatod. Feltétel nélküli a szülői szeretet általában, nem azért szeretik a szülők a gyereküket, mert mindig jól viselkedik.

Nagyon el vagy tájolva, ez nem szimpla rossz viselkedés, hanem konkrétan az egész családod jó hírét teszed tönkre mert nem bírsz a lábad közével. Vannak dolgok amiket meg lehet bocsájtani, és vannak amiket nem. Te most konkrétan legalább 6 ember életét fogod tönkretenni, mert nem bírsz a véreddel.

Remélem a szüleid fiatalok, és van esélyük még egy gyereket vállalni helyetted. De ne aggódj, majd a hős 50es Don Juanod eltart heti pár szexért cserébe :-D

2021. aug. 10. 05:57
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!