Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy utazzak el több napra a...

Hogy utazzak el több napra a szüleim tudta nélkül?

Figyelt kérdés

Mindent megbeszélünk egymással, kimondottan jó szülő-gyerek kapcsolatunk volt mindig.

18 éves vagyok, tudom, hogy "mehetek ahová akarok", de ez nálunk sosem így működött... Mindig tudják, hogy kb merre vagyok, kivel. De most egy olyan útról lenne szó, aminek a részleteit nem szívesen kötném az orrukra, nekik is jobb így. 5 nap, nem is messzire utaznék (Szlovénia-Olaszország).

Több opció jutott az eszembe:

a: azt mondom, hogy lemegyünk a barátnőimmel a Balatonhoz, itt viszont az a buktató, hogy néha van, hogy anya megkér, hozzak haza a nyaralóból valamit, vagy nézzek meg ezt, vagy azt

b: a szüleim elváltak, anyának azt mondanám, hogy apával vagyok, apának meg fordítva, azt, hogy anyával... viszont ha beszélnek közben valami miatt (szoktak), és szóba kerülök, az ciki

c: azt mondom, hogy barátnőkkel utazom el, akiket nem ismernek. Itt viszont az a baj, hogy félek az anyám aggódna, mert általában ismeri a barátnőimet és minimum a telefonszámaikat elkérné, mielőtt elindulok.

Ennél jobbak nem jutottak az eszembe... Sajnos az nem opció, hogy barátnők falaznak nekem, mert erről most ők sem tudnak, és szeretném, ha ez így is maradna.

Közben félek attól is, hogy esetleg lebukom/kiderül és abból hatalmas gondok lennének.

2021. aug. 8. 12:46
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/219 anonim ***** válasza:
100%
Lépj túl azon, hogy nem helyes, mert nem ez a lényeg, az a lényeg, hogy BAROMI NAGY BAJOD lesz belőle. De nem vagy elég értelmes ahhoz, hogy felfogd. Sajnos nincs elég eszed.
2021. aug. 8. 19:50
 82/219 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, arra miért nem válaszolsz te mit csinálnál ha a barátnőd feküdne apád alá?
2021. aug. 8. 19:54
 83/219 A kérdező kommentje:
De felfogom, és tudom, hogy mik lennének (az esetleges) következmények. Pontosan ezért teszünk meg mindent azért, hogy ne derüljön ki ez az egész.
2021. aug. 8. 19:54
 84/219 anonim ***** válasza:
100%
Apád helyében szrrá verném a pasidat. Aztán kivennék neked egy szobát egy többszörös albérletben, és odavinném a cuccaidat, azzal, hogy ettől fogva felnőttként kell élj, vége az eltartásnak. Ha tanulni akarsz, dolgozz, és tanulj levelezőn.
2021. aug. 8. 19:56
 85/219 anonim ***** válasza:
98%
Végül is a r.ibancnál van jobb, a buta r.ibanc.
2021. aug. 8. 19:56
 86/219 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi az istent csodálsz egy tőled 25-30 évvel idősebb hazug, kéjsóvár férfin, akinek te fogyóeszköz vagy, de talán próbáld meg mégiscsak elfogadni a kortársaidat, garantáltan jobban jársz velük. Ne dobd ki őket első látásra, ha meg több találkozás után se tetszenek, akkor maradsz szépen nyugton a fenekeden, és bírd ki egy pár hétig vagy hónapig pasi nélkül - sikerülni fog. Ezt a szélhámost ne keresd, és ha ő keres, akkor közöld vele, hogy többet nem találkozol vele, mert egy független, hasonló korúra vágysz. És ezzel leteszed a telefont és a továbbiakban fel se veszed. Minden elérhetőségét töröld, ne menj hozzájuk vendégségbe. Hidd el, ő könnyen túl fogja magát tenni rajtad.
2021. aug. 8. 19:59
 87/219 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen munkát kéne keresned, kivenni egy szobát, és ott bátran járhatna hozzád a bácsi. Talán még pénzt is adna néha. Többé nem lenne mitől félni, a bérlőtársakat nem érdekli egymás magánélete.
2021. aug. 8. 19:59
 88/219 anonim ***** válasza:
90%
Legalja vagy kérdező. Komolyan tudsz te tükörbe nézni? Nem hánysz magadtól?
2021. aug. 8. 20:04
 89/219 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell elutazni, óránként 4 ezerért lehet bérelni szeretkezésre búvóhelyeket, ezek a pestiek: [link]

Kérdés, hogy pénzben megérsz-e annyit az illetőnek, hogy ennyit rászánjon.

2021. aug. 8. 20:05
 90/219 anonim ***** válasza:
90%

Ez itt tök olcsó, csak 2750.- Ft/óra. [link]

Az lesz a vége, hogy te fizeted:D

2021. aug. 8. 20:07
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!