Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy utazzak el több napra a...

Hogy utazzak el több napra a szüleim tudta nélkül?

Figyelt kérdés

Mindent megbeszélünk egymással, kimondottan jó szülő-gyerek kapcsolatunk volt mindig.

18 éves vagyok, tudom, hogy "mehetek ahová akarok", de ez nálunk sosem így működött... Mindig tudják, hogy kb merre vagyok, kivel. De most egy olyan útról lenne szó, aminek a részleteit nem szívesen kötném az orrukra, nekik is jobb így. 5 nap, nem is messzire utaznék (Szlovénia-Olaszország).

Több opció jutott az eszembe:

a: azt mondom, hogy lemegyünk a barátnőimmel a Balatonhoz, itt viszont az a buktató, hogy néha van, hogy anya megkér, hozzak haza a nyaralóból valamit, vagy nézzek meg ezt, vagy azt

b: a szüleim elváltak, anyának azt mondanám, hogy apával vagyok, apának meg fordítva, azt, hogy anyával... viszont ha beszélnek közben valami miatt (szoktak), és szóba kerülök, az ciki

c: azt mondom, hogy barátnőkkel utazom el, akiket nem ismernek. Itt viszont az a baj, hogy félek az anyám aggódna, mert általában ismeri a barátnőimet és minimum a telefonszámaikat elkérné, mielőtt elindulok.

Ennél jobbak nem jutottak az eszembe... Sajnos az nem opció, hogy barátnők falaznak nekem, mert erről most ők sem tudnak, és szeretném, ha ez így is maradna.

Közben félek attól is, hogy esetleg lebukom/kiderül és abból hatalmas gondok lennének.

2021. aug. 8. 12:46
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/219 anonim ***** válasza:
95%

100-as Ez szuper, hogy nem ringatod magad álomvilágba? Minek csinálod? Nem szeret, nem akar tőled semmit, azon kívül, hogy megdugjon.

Minek rontod el az életedet, ha erre 100 kortársad is jelentkező lenne.

2021. aug. 8. 23:58
 102/219 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem hiszel a mesékben és tudod mi lesz a vége,miért csinálod?

Megeri ez neked,hogy ha kiderül ez az egész tönkre fog menni az életed? De nem csak a tiéd.

Szerintem a baratsag többet ér, meg hogy megmaradjon a jó kapcsolat.

Nyilván nem csak te vagy a hibás, a faszinak kellene hogy több esze legyen. Viszont a reakciókon meg ne csodálkozz 🤷‍♂️

2021. aug. 9. 00:01
 103/219 Only a man ***** válasza:
100%
De ne legyél már gyökér? Ki fog derülni úgy is! Ér neked annyit az egész, hogy megbasszon párszor, de elveszítsz egy gyerekkori barátod? Megéri? Szüleidet is tönkre teszed. Lehet nem csak a te hibád, de a te hibád, hogy menni akarsz vele. Ezért vagy RI....C. Kihasználod, hogy kinyalja a segged a nyaralással. Dolgozni meg luxus elmenni.
2021. aug. 9. 00:03
 104/219 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok rá.
2021. aug. 9. 00:16
 105/219 anonim ***** válasza:
96%
De miért csinálod, ha tudod, hogy illegális, mindenki elítéli, veszélyes, félsz miatta a szüleidtől, gyakorlati kivitelezési problémákat okoz és nincs jövője? Csak egyre tudok gondolni: hogy nem mersz valódi kapcsolatokat létesíteni. Ne mondd, hogy álmaid kapcsolata, hogy egy apád korú férfi ágyasa legyél!
2021. aug. 9. 00:24
 106/219 anonim ***** válasza:
100%
104-nek igaza van,hagyjuk rá, nincs ennek már értelme, írhatunk bármit, mintha a falnak beszélne az ember😅
2021. aug. 9. 00:25
 107/219 anonim ***** válasza:
95%
Aztán hamarosan jön sírni hogy mit tegyen, kiderült, és tönkrement az egész élete, a környezetében mindenki utálja az anyjáék kidobták stb...
2021. aug. 9. 05:30
 108/219 A kérdező kommentje:
Azért nem kell ennyire túlozni... Senkinek nem vagyok az ágyasa, egyenlő felek vagyunk. A szüleim meg ha kiderülne, nem tennének az utcára. A gyerekük vagyok, akit mindennél jobban szeretnek. Nem örülnének, abban biztos vagyok, de azért nem kell ekkora dráma, hogy soha többet nem beszélnének velem, meg kidobnának stb.
2021. aug. 9. 11:29
 109/219 anonim ***** válasza:
95%

#108? Akkor te minek neveznéd, hogy egy apád korú férfivel szexelsz?

"egyenlő felek vagyunk". Nem, nem vagytok, de majd te is belátod, bár az ilyen mint te, nem tudom fog-e egyáltalán változni.

A szüleid most a világon a legjobban szeretnek, mikor kiderül akkor meg mindennél jobban fognak szégyellni, és gondolkozni, hogy hogy basztak el ennyire.

Sötét vagy, ezért inkább rád hagyom ezután, mindenki a saját kárán tanul.

2021. aug. 9. 11:34
 110/219 anonim ***** válasza:
98%

Hiába. Gusztustalan gerinctelen idióta hülye pitsának is születni kell 🤷‍♀️

Egyenlő felek.. 😂😂 Igen, biztosan.. takonypóc a pedoval. Kb majdnem ez a kategória..

Árkon bokron futnék ha egy olyan ismerős aki gyerekkorom óta ismer, az apám lehetne csorgatná a nyálát a szűzességemre..

2021. aug. 9. 11:41
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!