Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Muszáj leadnom diákként a...

Muszáj leadnom diákként a fizetésem a szüleimnek?

Figyelt kérdés

17 vagyok és este 10ig dolgozok hajnalban érek haza kidolgozom a belem és a nevelőapám azzal bsztat hogy akinek több százezer ft-os fizetése van (épphogy 100ezer) az adjon bele a rezsibe,fizesse az ő hitelét és a kaját is magának fizesse +60ezret. Mellé a sulit is magamnak fizettem és a telefonszámlát is fizetem (8ezret) muszáj vagyok mert le vagyok tiltva az otthoni netről és néha az áram is le van kapcsolva a házban. Kénytelen vagyok néha hetente fürödni mert azért is bsztatva vagyok. Konkrétan nem marad semmire sem.

Arra vagyok kíváncsi van e valami törvény vagy bármi ami szabályozza mennyit kérhet el tőlem egy szülő.

2021. aug. 5. 11:32
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
97%
Édesanyád mit szól ehhez?
2021. aug. 5. 12:04
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lépj kapcsolatba a gyámhatósággal, mert direkt lekapcsolni az áramot, meg nem hagyni, hogy a gyerek fülrödjön az elég gáz

Ne adj neki semmit!

2021. aug. 5. 12:06
 13/43 anonim ***** válasza:
96%

#10 Jaaaaaa, értem. Kicsit félreértettem a megfogalmazást 😅

Ebben az esetben viszont szarja le mit mond a nevelőapja, fürödjön ugyanúgy naponta

2021. aug. 5. 12:15
 14/43 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Megpróbálok a gyámhatóság felé fordulni meg minden egyes forintot félre rakni aztán jövőre elköltözöm unokatesomékhoz jó fejek szobatársnak befogadnak és a pénzemből is kijönnék.

2021. aug. 5. 12:23
 15/43 A kérdező kommentje:
Amúgy nem gondoltam volna hogy ennyi választ kapok :D
2021. aug. 5. 12:24
 16/43 anonim ***** válasza:
91%

Öh..nem akarok ítélkezni,de putriban laksz?

Mert akkor gyorsan szólj az gyámhatóságban..

Amúgy nem,nem szólhat bele,max akkor ha dolgozol,akkor még pici igaza van.

De akkor se neked kell fizetned mindért,anyád nem dolgozik?

Tudpm,nem illik megkérdezni,apádnak mi az foglalkozása?

Mi az szakmája?

2021. aug. 5. 12:26
 17/43 anonim ***** válasza:
90%
A vérszerinti apáddal mi a helyzet?
2021. aug. 5. 12:28
 18/43 anonim ***** válasza:
88%
Hm.. Ha este 10ig dolgozol, hogy érsz haza hajnalban? 🤔
2021. aug. 5. 12:40
 19/43 A kérdező kommentje:
Több mint egy óra az út és ahol lakom ott nincs se busz se semmi úvyhogy gyaloglom ami +30 perc és pont hajnalra szoktam hazaérni
2021. aug. 5. 12:49
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

Ne add oda. Így soha nem tudsz majd lelépni se.

Gondolom azt tudod hogy egyetemre/továbbtanulni biztos nem engednek majd. Mehetsz teljes munkaidőben dolgozni és akkor még több pénzt adhatsz oda. Velem is ezt csinálták.

Én elmentem olyan helyre dolgozni ahol szállás is volt, majd később albérletbe.

Menekülj!

2021. aug. 5. 12:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!