Muszáj leadnom diákként a fizetésem a szüleimnek?
17 vagyok és este 10ig dolgozok hajnalban érek haza kidolgozom a belem és a nevelőapám azzal bsztat hogy akinek több százezer ft-os fizetése van (épphogy 100ezer) az adjon bele a rezsibe,fizesse az ő hitelét és a kaját is magának fizesse +60ezret. Mellé a sulit is magamnak fizettem és a telefonszámlát is fizetem (8ezret) muszáj vagyok mert le vagyok tiltva az otthoni netről és néha az áram is le van kapcsolva a házban. Kénytelen vagyok néha hetente fürödni mert azért is bsztatva vagyok. Konkrétan nem marad semmire sem.
Arra vagyok kíváncsi van e valami törvény vagy bármi ami szabályozza mennyit kérhet el tőlem egy szülő.
Nem putri,de nincs teljesen befejezve a ház.
Anyám dolgozik és rak belőle félre nekem pénzt .
Vérszerinti apámról nem hallottam semmit nem akarta tartani velem a kapcsolatot.
Bkv-nál dolgozik de ez miért fonto
#20-as
Jó meglátás igazad van
21
Jó,és nem tud máshova menni dolgozni?
Szakjmájában nem tud menni?
#25 Igazából már volt egy nagyon hasonló eset.
Egy éve volt és úgy voltam vele hogy nekem ennyi elég volt én rólam soha többet nem hallasz. Már pakoltam össze a ruháimat amikor gondolom rájött hogyha én kijelentkezek akkor neki ugrik a családi adókedvezmény nagy része úgyhogy azt mondta szó sem lehet róla hogy én onnan elmegyek. Mondjuk kicsit megkönnyebültem mert énsem tudtam hova megyek mert még akkor nem volt rendes diákmunkám sem.
27
Csak arra gondolok,hogy legalább érettségivel lehet buszsofőr vagy vonat vezető vagy ilyesmi,vagy esetleg irodában dolgozni.
Esetleg szakmájában menni.
Kérdezz brá szerintem,mert azért nem fog leharapni az fejedet,ez meg kell beszélni.
De ennyi erővel 8 átlanossal mehetne raktárosnak vagy cxsomgalonak,vagy esetleg elvégezz targoncás okj-t..
Targoncás keress nettóban 200 ezret
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!