Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Muszáj leadnom diákként a...

Muszáj leadnom diákként a fizetésem a szüleimnek?

Figyelt kérdés

17 vagyok és este 10ig dolgozok hajnalban érek haza kidolgozom a belem és a nevelőapám azzal bsztat hogy akinek több százezer ft-os fizetése van (épphogy 100ezer) az adjon bele a rezsibe,fizesse az ő hitelét és a kaját is magának fizesse +60ezret. Mellé a sulit is magamnak fizettem és a telefonszámlát is fizetem (8ezret) muszáj vagyok mert le vagyok tiltva az otthoni netről és néha az áram is le van kapcsolva a házban. Kénytelen vagyok néha hetente fürödni mert azért is bsztatva vagyok. Konkrétan nem marad semmire sem.

Arra vagyok kíváncsi van e valami törvény vagy bármi ami szabályozza mennyit kérhet el tőlem egy szülő.

2021. aug. 5. 11:32
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

Valaki már leírta,szerintem nem kell többször is

34 es leírta amit én szerettem volna.

Nem keresek többszázezret csak azt állítja a nevelőapám és ezt ő is tudja.

És nem hajnal hanem éjfél csak elírtam. Szóval éjfélre érek haza igen,de nem is ez a lényeg bocsi tényleg nem így akartam.

2021. aug. 6. 00:26
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Én 16 éves korom óta dolgozom, sose kértek tőlem pénzt, be is b@szott volna...

Nem tudtak állni nekem semmit (ruha,jogsi,tisztálkodásiszerek,stb) szóval nem muszáj adnod neki, nevelőapád egy nyomorult, az biztos hogy lelkiismeretfurdalás nélkül küldtem vna el a picsbe, meg megkérdeztem volna miért is kell nekem dolgoznom mikor tanulok, hogy nem tudtok eltartani egy gyereket.

2021. aug. 6. 07:20
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
a te penzed marad a te zsebedbe
2021. aug. 17. 01:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!