Muszáj leadnom diákként a fizetésem a szüleimnek?
17 vagyok és este 10ig dolgozok hajnalban érek haza kidolgozom a belem és a nevelőapám azzal bsztat hogy akinek több százezer ft-os fizetése van (épphogy 100ezer) az adjon bele a rezsibe,fizesse az ő hitelét és a kaját is magának fizesse +60ezret. Mellé a sulit is magamnak fizettem és a telefonszámlát is fizetem (8ezret) muszáj vagyok mert le vagyok tiltva az otthoni netről és néha az áram is le van kapcsolva a házban. Kénytelen vagyok néha hetente fürödni mert azért is bsztatva vagyok. Konkrétan nem marad semmire sem.
Arra vagyok kíváncsi van e valami törvény vagy bármi ami szabályozza mennyit kérhet el tőlem egy szülő.
Valaki már leírta,szerintem nem kell többször is
34 es leírta amit én szerettem volna.
Nem keresek többszázezret csak azt állítja a nevelőapám és ezt ő is tudja.
És nem hajnal hanem éjfél csak elírtam. Szóval éjfélre érek haza igen,de nem is ez a lényeg bocsi tényleg nem így akartam.
Én 16 éves korom óta dolgozom, sose kértek tőlem pénzt, be is b@szott volna...
Nem tudtak állni nekem semmit (ruha,jogsi,tisztálkodásiszerek,stb) szóval nem muszáj adnod neki, nevelőapád egy nyomorult, az biztos hogy lelkiismeretfurdalás nélkül küldtem vna el a picsbe, meg megkérdeztem volna miért is kell nekem dolgoznom mikor tanulok, hogy nem tudtok eltartani egy gyereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!