Ha te lennél a gyerekünk, mit választanál?
1, felnőttkori anyagi biztonságot egy tehermentes saját kis lakás képében
2, testvért akivel a fentit meg kell majd osztani és boldogulni ahogy sikerül a lakás árának feléből amiből nem jön ki még egy tehermentes lakás.
Egy gyereket tervezünk a fenti 1-es feltételekkel, de sokan zaklatnak a testvér témával amit bár bírnánk anyagilag (fizikailag egyelőre passz, előbb meg kell látni, hogy megy egyel) felnőttként való elindításhoz a mai viszonylatokban szerintem jobban járna egykeként. Nekem viszont nincs tesóm, fogalmam sincs, hogy mennyire hiányzik vagy sem az életemből, a két lakás viszont a páromnak és nekem is a testvérnélküliségből adódóan van nagyszülői örökségből. (szüleink is egykék akinek mindenük megvan, ezért mi kaptuk meg a nagyszülői örökséget), mások viszont nagyon érvelnek a testvér mellett, hogy az mennyire jó dolog.
Ti melyiket választanátok, ha lehetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!