Szülők! Ha a 20 év feletti gyereked roma párt választana, eltudnád fogadni?
Tudom, sokak szerint ilyenkor megvan az esély hogy nem normálisat választ az ember..de ez alapból hülyeség, mivel az ismerkedés nem úgy működik hogy véletlenül kiválasztunk valakit.
Így tehát marad az a szűk kör, akivel hasonló körökben mozognak, ezért gyakorlatilag kiesik az összes telepis meg drogos.
"megvan az esély hogy nem normálisat választ az ember"
Az "magyar" párnál is bőven megvan. Itt is rengeteg olyan kérdés van, ahol nem-roma párt választott az illető, mégis csúnyán befaragott.
Egyébként 3 évig jártam roma nővel. Senkinek a családban nem jutott eszébe a bőrszínén fennakadni.
Van más választásom? Szerintem nincs.
Felnőtt ember, azt választ, akit akar, engem az érdekel, hogy boldog legyen. Amíg ezt látom, felőlem lila-zöld pepita mintás bőre is lehet.
Amint bármilyen módon árt a gyerekemnek, ketté fogom törni. Bőrszíntől megint csak függetlenül.
El kell fogadnia! Ha a gyereke egy roma embert szeret, miért ne fogadná el? Talán ez egy kicsit már közhellyé vált, de egy szülőnek elsősorban a gyereke boldogságát kéne néznie ( a gyermekével kapcsolatos ügyekben). Meg bíznia kéne a gyereke választásában. Persze mindenki tévedhet bármikor, de akkor meg támogatnia kell.
Ha egy szülő meg valamilyen furcsa oknál fogva ezt nem fogadja el, azzal a szülővel le kell ülni beszélni, kommunikálni! Mindig, minden problémánál kommunikálni!
Úgy beszél mintha a gyereke egy törött tányért vett volna a boltban ami senkinek sem kell. Mi az hogy “ha roma párt választana el tudnád fogadni?”
Elmondom önnek hogy a romák ugyanolyan emberek mint mindenki más. Hogy őszinte legyek már a kérdést sem értem...
9-es
Több hasonló kérdést láttam, bár nem ebben hanem a család kategóriában és mindig vita lett belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!