Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ha a 20 év feletti...

Szülők! Ha a 20 év feletti gyereked roma párt választana, eltudnád fogadni?

Figyelt kérdés

Tudom, sokak szerint ilyenkor megvan az esély hogy nem normálisat választ az ember..de ez alapból hülyeség, mivel az ismerkedés nem úgy működik hogy véletlenül kiválasztunk valakit.

Így tehát marad az a szűk kör, akivel hasonló körökben mozognak, ezért gyakorlatilag kiesik az összes telepis meg drogos.

2021. jan. 15. 20:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#20: Végre egy normális ember :)
2021. jan. 16. 12:49
 22/24 anonim ***** válasza:

20.-at megértem.

Mizantróp vagyok MINDEN vallású, színű, nemű, korú embert egyformán semmibe veszek, nem gyűlölöm őket, mert még arra sem tartom őket érdemesnek.

2021. jan. 16. 13:07
 23/24 anonim ***** válasza:

[link]

Egy gazdag orvos csaladbol jott lany (Alma) es a bortonben felnott uzletember Portik Tamas parkapcsolata...

Ime az ifju Portik:

[link]

2021. jan. 18. 03:03
 24/24 anonim ***** válasza:
Tisztelt moderátorok! 14-es vagyok. 81,77,67,75,43,75,65,75 szavazatok után,hogy jön ki a 27 százalék? Köszönöm.
2021. febr. 14. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!