Szülők, mit szólnátok hozzá, ha a gyereketek egy 5 évvel idősebb alkoholista párt választana magának?
SZóval a nő 5 évvel idősebb, és alkoholista?
Nos, a kor nem zavarna, hiszen én is idősebb vagyok pár évvel a férjemtől. Attól, hogy a nő idősebb még nem kizáró ok. Viszont az alkoholizmusa igen, és én nehezen hiszem el, hogy kigyógyult belőle. Inkább csak tünetmentes, de nem gyógyult. Aki alkoholitsa az az is marad. Tudom miről beszélek, alkoholista anya mellett nőttem fel. Voltak neki is pár éves " megváltozott" tünetmentes ideje, de mindig vissza esett. Így tombolnék ha a fiam olyan pocsék életet választ amiben nekem sajnos részem volt. Felnőtt fiút nem tilthatom el, de én nem lennék hajlandó elfogadni.
" #7 Szerinted anyukád saját személyében maga a relevancia, és mindenkinek úgy kell járnia mint neki?"
Nézd! Ahogy írtad. Egy alkoholista mindig alkoholista marad. Úgyis lesz az életében olyan amikor a pohárhoz fog nyulni. Egy csalódás, elkeseredés, vita és már inni is fog. Én ebben éltem, és olyan helyne dolgozom ahol drogosok, alkoholisták, depressziósok kérnek segítséget. Bármily meglepő, de míg drogosok, depressziósok között sokan talpra álltak, ma teljes életet élnek, 1 alkoholista sincs aki nem esett vissza. Én minden alkoholistát nullának nézem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!