Ha a párom gyerekeit nem tudjuk elvinni nyaralni, akkor az én gyerekeim se menjenek? Csak nekem furcsa ez a hozzáállás?
Nem állunk valami fényesen anyagilag ezért nem tudjuk a lányokat nyaralni vinni. Ezt még időben el is mondtuk nekik, addig nem is csináltak belőle ügyet, amíg az anyjuk ezt meg nem tudta.
Az anyjuk azt mondja, ha az ő gyerekeik nem jutnak el nyaralni, akkor az én gyerekeimet se engedjem el az apjukkal, mert ez így nem lenne igazságos.
Mégis mi a fene köze van hozzá, hogy az apjukkal az én gyerekeim hova mennek vagy nem mennek?
Mi ez? Rivalizálás olyan gyerekek között, akiknek amúgy semmi közük egymáshoz?
Ha az exed elviszi a közös gyerekeiteket nyaralni, az nem tartozik az új párodra és az ő gyerekeire sem.
Gondolom, a gyermekelhelyezéskor megállapodtatok, hogy
joga van magával vinnie őket nyaralni, üdülni, stb.
Hogy jön ehhez az új párod és annak a gyerekei?
Valamint: ha az exszel közös gyerekeitekre fizetett gyerektartásból sokkal több jut a sajátjaidnak, akkor ez van, nem oszthatod meg az új párod gyerekeivel.
Az új párod gyerekeinek a taníttatása, nyaraltatása, stb. rá és az exére tartozik.
Én úgy értelmezem, hogy van A nő - B férfi.
.
A-nak az exe viszi a közös két lányt nyaralni.
B-nek az exe(aki nő) vernyog, hogy az ő B-vel közös gyerekeik nem nyaralnak, akkor A-nak a gyerekeit se vigye az exe nyaralni.
Stimmel?
Sommásan: nem csoda, ha elváltak, mert B-nek az exe ostoba, korlátolt, irigy proli.
#43: Olvass vissza! Egyiket sem viszik. Hanem az exférj (apuka) viszi a gyerekét.
Nem gondolom, hogy egy elvált apukának a gyereke mellett el kellene vinnie nyaralni az új férj exfeleségének a gyerekét is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!