Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a párom gyerekeit nem...

Ha a párom gyerekeit nem tudjuk elvinni nyaralni, akkor az én gyerekeim se menjenek? Csak nekem furcsa ez a hozzáállás?

Figyelt kérdés

Nem állunk valami fényesen anyagilag ezért nem tudjuk a lányokat nyaralni vinni. Ezt még időben el is mondtuk nekik, addig nem is csináltak belőle ügyet, amíg az anyjuk ezt meg nem tudta.

Az anyjuk azt mondja, ha az ő gyerekeik nem jutnak el nyaralni, akkor az én gyerekeimet se engedjem el az apjukkal, mert ez így nem lenne igazságos.

Mégis mi a fene köze van hozzá, hogy az apjukkal az én gyerekeim hova mennek vagy nem mennek?

2021. jún. 10. 12:24
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
78%

Mi ez? Rivalizálás olyan gyerekek között, akiknek amúgy semmi közük egymáshoz?

Ha az exed elviszi a közös gyerekeiteket nyaralni, az nem tartozik az új párodra és az ő gyerekeire sem.

Gondolom, a gyermekelhelyezéskor megállapodtatok, hogy

joga van magával vinnie őket nyaralni, üdülni, stb.

Hogy jön ehhez az új párod és annak a gyerekei?

Valamint: ha az exszel közös gyerekeitekre fizetett gyerektartásból sokkal több jut a sajátjaidnak, akkor ez van, nem oszthatod meg az új párod gyerekeivel.

Az új párod gyerekeinek a taníttatása, nyaraltatása, stb. rá és az exére tartozik.

2021. jún. 18. 22:46
 42/44 anonim ***** válasza:
78%

Én úgy értelmezem, hogy van A nő - B férfi.

.

A-nak az exe viszi a közös két lányt nyaralni.

B-nek az exe(aki nő) vernyog, hogy az ő B-vel közös gyerekeik nem nyaralnak, akkor A-nak a gyerekeit se vigye az exe nyaralni.

Stimmel?

Sommásan: nem csoda, ha elváltak, mert B-nek az exe ostoba, korlátolt, irigy proli.

2021. jún. 18. 22:52
 43/44 anonim ***** válasza:
8%
Tökmindegy, hogy közös gyerek vagy nem. Ők most egy pár. Ha az egyik gyerekeit viszik nyaralni, vigyék a másik gyerekeit is. Ha ez nem fér bele, akkor legyen felváltva. Most az egyikőtök gyerekeit viszitek, legközelebb a másikét.
2021. júl. 8. 18:53
 44/44 anonim ***** válasza:
79%

#43: Olvass vissza! Egyiket sem viszik. Hanem az exférj (apuka) viszi a gyerekét.

Nem gondolom, hogy egy elvált apukának a gyereke mellett el kellene vinnie nyaralni az új férj exfeleségének a gyerekét is.

2021. júl. 8. 19:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!