Ha a párom gyerekeit nem tudjuk elvinni nyaralni, akkor az én gyerekeim se menjenek? Csak nekem furcsa ez a hozzáállás?
Nem állunk valami fényesen anyagilag ezért nem tudjuk a lányokat nyaralni vinni. Ezt még időben el is mondtuk nekik, addig nem is csináltak belőle ügyet, amíg az anyjuk ezt meg nem tudta.
Az anyjuk azt mondja, ha az ő gyerekeik nem jutnak el nyaralni, akkor az én gyerekeimet se engedjem el az apjukkal, mert ez így nem lenne igazságos.
Mégis mi a fene köze van hozzá, hogy az apjukkal az én gyerekeim hova mennek vagy nem mennek?
Nehéz helyzet,de úgy gondolom anyuka is adjon bele a nyaralásba szerintem úgy lenne a legjobb
Nem tudom hány gyerekről van szó
De nem fizehetitek mindet ti.
Nem értem miért kellett lepontozni
Semmi bántót nem írtam
Ez csak az én véleményem
De nyilván nem ismerjük a részleteket
Akkor ha jól értem, nem Te vinnéd el a gyerekeket nyaralni hanem az apjuk? Akinek semmi köze a jelenlegi párod gyerekeihez?
Tényleg nem értem ebbe minek szól bele a másik nő
Pedig szerintem közös gyerekekről van szó. Lásd utolsó bekezdés. :apjukkal, én gyerekeim....
De ha mégsem közös, akkor abban az esetben érteném meg, ha a párod a tiédnek fizetné a nyaralást, a sajátját meg nem akarná el vinni. Bár akkor sem a gyereken tölteném ki a fusztrációmat, hisz ő csak gyerek. Hadd nyaraljon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!