Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a párom gyerekeit nem...

Ha a párom gyerekeit nem tudjuk elvinni nyaralni, akkor az én gyerekeim se menjenek? Csak nekem furcsa ez a hozzáállás?

Figyelt kérdés

Nem állunk valami fényesen anyagilag ezért nem tudjuk a lányokat nyaralni vinni. Ezt még időben el is mondtuk nekik, addig nem is csináltak belőle ügyet, amíg az anyjuk ezt meg nem tudta.

Az anyjuk azt mondja, ha az ő gyerekeik nem jutnak el nyaralni, akkor az én gyerekeimet se engedjem el az apjukkal, mert ez így nem lenne igazságos.

Mégis mi a fene köze van hozzá, hogy az apjukkal az én gyerekeim hova mennek vagy nem mennek?

2021. jún. 10. 12:24
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
86%
akkor vigye el az anyjuk őket...ja ő is csóró? akkor ez van.
2021. jún. 10. 13:10
 12/44 anonim ***** válasza:
97%

Ha jól értem, a kérdezőnek is van előző kapcsolatból gyerek és a férjének is. Ők így cakkumpakk nem mennem nyaralni, mert nincs rá pénz. A kérdező gyerekeit a saját apjuk vinné magával nyaralni és ezt tiltaná meg az ex, mondván, ha ők (kérdező, férj, mindkét oldalról hozott gyerekek) nem mennek nyaralni, akkor a kérdező gyerekei magukban az apjukkal se menjenek, mert akkor azok a gyerekek nyaraltak míg a másik oldaliak nem...

Mi köze ahhoz, h egy apa hova viszi a gyerekeit láthatáson, akikhez semmi köze? Jó, értrm, az övéi nem mennek nyaralni (meet ezek szerint ő sem fogja őket vinni, különbn mire fel a rinya), de a saját apjuk oda viszi nyaralni, ahova akarja, arról nem tehet, hbaz exfeleség és új férje nem jut el nyaralni....tiszta hülye.

2021. jún. 10. 13:14
 13/44 anonim ***** válasza:
96%

Nah a logikai probléma:

Anyu1 + Apu1 x db közös gyerek.

Anyu2 + Apu2 y db közös gyerek.

Anyu2 összeállt Apu1-el.

Apu2 el akarja vinni y gyerekeket nyaralni, míg x gyerekek saját szülei + az új Anyu2 nem tudja kifizetni x gyerekek nyaralását.

Anyu1 sipákol, hogy y gyerekei elmennek nyaralni, mert Apu2 zsebből kifizeti.

Anyu1-nek semmi köze y gyerekekhez, se ahhoz, hogy Apu2-nek mennyi pénze van. Anyu1-et fejbe kell b...cni és elhallgat. Ha nem tetszik neki, hogy x gyerekek nem mennek nyaralni, keressen több pénzt.

Apu2 meg nyugodtan viheti y gyerekeket nyaralni oda ahova akarja, meg annyiszor, ahányszor akarja.

2021. jún. 10. 13:18
 14/44 anonim ***** válasza:
98%
Nem igazán értem, hogy a gyerekeid számára idegen nőnek mi köze van ahhoz, hogy a saját apjuk hová viszi őket? Küld el a fenébe...
2021. jún. 10. 13:24
 15/44 anonim ***** válasza:
19%
Mivel nem derül ki ki kinek az apja így nem lehet válaszolni.
2021. jún. 10. 13:26
 16/44 anonim ***** válasza:
93%
Aki esetleg még mindig nem értené a szitut: A kérdező volt férje/párja, a gyerekek apja vinné a közös gyerekeiket nyaralni. A kérdező most nem tudja elvinni sem őket, sem az új férje/párja gyerekeit. Ezen akadt ki a kérdező jelenlegi párjának/férjének volt felesége/párja, hogy ha nem tudják vinni az ő gyerekeit (ezek szerint ő sem...), akkor a kérdező gyerekei se menjenek a saját apjukkal. Abszurd! Úgy küldeném el a fenébe, hogy csodájára járna...
2021. jún. 10. 13:32
 17/44 anonim ***** válasza:
95%
A szomszédnak nem akarja megtiltani hogy nyaralni vigye a gyerekeit? Vagy a lányai osztálytársainak? A gyerekeidet oda viszi az apjuk ahova akarja. Nem a mostani párod fizeti a nyaralást nekik...
2021. jún. 10. 13:39
 18/44 anonim ***** válasza:
81%
A gyengebbek kedveert varjuk a kerdezo nyilatkozatat! Tobben nem ertik az amugy nem tul bonyolult kerdest.
2021. jún. 10. 14:08
 19/44 anonim ***** válasza:
90%

Legközelebb kérdezd meg a párod exét, hogy a te exedtől mennyi zsebpénzt gondolt korrektnek a gyerekeiteknek.

Nonszensz. Erről a banyáról süt az irigység és a rosszindulat.

2021. jún. 10. 14:09
 20/44 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem egy az apa. Így viszont jogos az ex kérése
2021. jún. 10. 14:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!