Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a párom gyerekeit nem...

Ha a párom gyerekeit nem tudjuk elvinni nyaralni, akkor az én gyerekeim se menjenek? Csak nekem furcsa ez a hozzáállás?

Figyelt kérdés

Nem állunk valami fényesen anyagilag ezért nem tudjuk a lányokat nyaralni vinni. Ezt még időben el is mondtuk nekik, addig nem is csináltak belőle ügyet, amíg az anyjuk ezt meg nem tudta.

Az anyjuk azt mondja, ha az ő gyerekeik nem jutnak el nyaralni, akkor az én gyerekeimet se engedjem el az apjukkal, mert ez így nem lenne igazságos.

Mégis mi a fene köze van hozzá, hogy az apjukkal az én gyerekeim hova mennek vagy nem mennek?

2021. jún. 10. 12:24
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
80%
Jesszus 30 te nem tudsz olvasni? A kerdes is egyertelmu de a 26os valasz foleg.
2021. jún. 10. 18:42
 32/44 anonim ***** válasza:
22%
Normal esetben ez ugy menne ugye hogy anyagilag beszállni.
2021. jún. 10. 21:23
 33/44 anonim ***** válasza:
63%
Funkcionalis analfabetak figyelem: Mari+Jozsi hazasok voltak,van egy gyerekuk, Lacika.Kati+Gyuri hazasok voltak, van egy gyerekuk Julcsika.Most Mari+Gyuri hazasok,nincs kozos gyerekuk.Katinak az a baja,hogy Jozsi elviszi majd nyaralni Lacikat.Ha igy sem ertheto,legkozelebb lerajzolom.
2021. jún. 11. 08:53
 34/44 anonim ***** válasza:
29%

Bocsi Nagyszájúak, de a kérdésből 100% biztonsággal nem derül ki, hogy a kérdező gyerekeinek más az apja. Sejthető, de nem biztos és kemény 26 válasz után kerül helyre a történet.

Ugyanis az a mondat hogy az én gyerekeimet se engedjen el az apjukkal ugyanúgy jelenthet azt hogy a kérdező gyerekei a párjával, aki az apjuk, mint azt, hogy a kérdező gyerekei egy másik pasival.

Szóval nem kell vagánykodni meg lerajzolni.

Ha nem közösek a gyerekek, nyilván nincs köze egyik exnek sem ahhoz, mit csinál a másik ex a saját gyerekeivel.

2021. jún. 11. 09:37
 35/44 anonim ***** válasza:
78%

"Az anyjuk azt mondja, ha az ő gyerekeik nem jutnak el nyaralni, akkor az én gyerekeimet se engedjem el az apjukkal, mert ez így nem lenne igazságos."

Sehol nincs szo MI gyerekeinkrol.

2021. jún. 11. 09:41
 36/44 anonim ***** válasza:
78%
#34 téged se sűrűn dícsértek meg a szövegértési feladatoknál, ugye? :D
2021. jún. 11. 09:44
 37/44 anonim ***** válasza:
8%

Ha halmazát ábrázolnánk, ha már rajzolgatunk, a kérdező gyerekei és a férje gyerekei lennének a MI gyerekeink, de attól a kérdező gyerekei is, így az én gyerekeim ugyanúgy helytálló lenne, mint a mi gyerekeink, főleg ha olyan van, hogy a férjem gyerekei meg azok a gyerekek, akik az enyémek (is).

Aztán innentől nem is érdekel az egész.

2021. jún. 11. 09:45
 38/44 anonim ***** válasza:
38%
Jó kis logikai játék egy rosszul fogalmazott kérdésből. És most hol van a kérdező?
2021. jún. 12. 09:52
 39/44 anonim ***** válasza:
83%

Jol fogalmazott. Az egy mas dolog, hogy egyesek akakik alacsony IQ-val rendelkeznek, sajnos nem tudjak ertelmezni.

A Kerdezo meg ki is fejtette, hogy mirol van szo, de egyesek meg igy sem ertik. Ez szomoru, de legalabb meghuznak magukat, de nem! Tovabb ertetetlenkednek...

2021. jún. 12. 11:19
 40/44 anonim ***** válasza:
21%
Hat apukanak azok a gyerekei, elobb voltak ok, otthagyta oket. Fasza erzes lesz nekik ez az idei nyar. Nem az ex-feleseg de csoro gyerekek. Szerintem durva apuka hozzaallasa. Nem apa.
2021. jún. 13. 02:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!