Ha a párom gyerekeit nem tudjuk elvinni nyaralni, akkor az én gyerekeim se menjenek? Csak nekem furcsa ez a hozzáállás?
Nem állunk valami fényesen anyagilag ezért nem tudjuk a lányokat nyaralni vinni. Ezt még időben el is mondtuk nekik, addig nem is csináltak belőle ügyet, amíg az anyjuk ezt meg nem tudta.
Az anyjuk azt mondja, ha az ő gyerekeik nem jutnak el nyaralni, akkor az én gyerekeimet se engedjem el az apjukkal, mert ez így nem lenne igazságos.
Mégis mi a fene köze van hozzá, hogy az apjukkal az én gyerekeim hova mennek vagy nem mennek?
Bocsi Nagyszájúak, de a kérdésből 100% biztonsággal nem derül ki, hogy a kérdező gyerekeinek más az apja. Sejthető, de nem biztos és kemény 26 válasz után kerül helyre a történet.
Ugyanis az a mondat hogy az én gyerekeimet se engedjen el az apjukkal ugyanúgy jelenthet azt hogy a kérdező gyerekei a párjával, aki az apjuk, mint azt, hogy a kérdező gyerekei egy másik pasival.
Szóval nem kell vagánykodni meg lerajzolni.
Ha nem közösek a gyerekek, nyilván nincs köze egyik exnek sem ahhoz, mit csinál a másik ex a saját gyerekeivel.
"Az anyjuk azt mondja, ha az ő gyerekeik nem jutnak el nyaralni, akkor az én gyerekeimet se engedjem el az apjukkal, mert ez így nem lenne igazságos."
Sehol nincs szo MI gyerekeinkrol.
Ha halmazát ábrázolnánk, ha már rajzolgatunk, a kérdező gyerekei és a férje gyerekei lennének a MI gyerekeink, de attól a kérdező gyerekei is, így az én gyerekeim ugyanúgy helytálló lenne, mint a mi gyerekeink, főleg ha olyan van, hogy a férjem gyerekei meg azok a gyerekek, akik az enyémek (is).
Aztán innentől nem is érdekel az egész.
Jol fogalmazott. Az egy mas dolog, hogy egyesek akakik alacsony IQ-val rendelkeznek, sajnos nem tudjak ertelmezni.
A Kerdezo meg ki is fejtette, hogy mirol van szo, de egyesek meg igy sem ertik. Ez szomoru, de legalabb meghuznak magukat, de nem! Tovabb ertetetlenkednek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!