Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a párom gyerekeit nem...

Ha a párom gyerekeit nem tudjuk elvinni nyaralni, akkor az én gyerekeim se menjenek? Csak nekem furcsa ez a hozzáállás?

Figyelt kérdés

Nem állunk valami fényesen anyagilag ezért nem tudjuk a lányokat nyaralni vinni. Ezt még időben el is mondtuk nekik, addig nem is csináltak belőle ügyet, amíg az anyjuk ezt meg nem tudta.

Az anyjuk azt mondja, ha az ő gyerekeik nem jutnak el nyaralni, akkor az én gyerekeimet se engedjem el az apjukkal, mert ez így nem lenne igazságos.

Mégis mi a fene köze van hozzá, hogy az apjukkal az én gyerekeim hova mennek vagy nem mennek?

2021. jún. 10. 12:24
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
92%
Hogy lenne egy? Istenem, ebben az országban az értő olvasás szintje a béka segge alatt van, az ilyen, csak enyhén bonyolult kérdéseknél egyből kibukik.
2021. jún. 10. 14:18
 22/44 anonim ***** válasza:
94%

18-as teljesen világos, alap eset, hogy nincs pénzük nyaralni

A párom gyerekei az azt jelenti, hogy a kérdezőnek nincs köze hozzájuk.

Az én gyerekeim se engedjem el az apjukkal, akkor nyilván nem a kérdező jelenlegi élettársa az apa, hanem az exférj, hiszen akkor fel sem merülne az elengedés és a külön nyaralás.

2021. jún. 10. 14:18
 23/44 anonim ***** válasza:
90%

OFF:

Ennyi funkcionális analfabétát is régen láttam, összefújta a szemetet a szél.

Tök érthetően van leírva, ha valaki érti is amit olvas, annak tiszta sor, nem tudom mit kellene még rajta magyarázni, de a gyengébbek kedvéért előrébb már pár türelmesebb hozzászóló megtette, akinek azok után sem világos, az iratkozzon vissza az általánosba, vagy keressen egy magyar tanárt és ne itt sipítozzon, meg reklámozza a hülyeségét...

2021. jún. 10. 14:28
 24/44 anonim ***** válasza:
17%
Éljen a mozaik!
2021. jún. 10. 14:50
 25/44 anonim ***** válasza:
3%
24: +1:DDD
2021. jún. 10. 15:25
 26/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nincs közös gyerekünk. A volt férjem viszi a gyerekeinket nyaralni. Ezért is olyan érthetetlen számomra, hogy mi köze van hozzá a párom volt feleségének.

2021. jún. 10. 17:42
 27/44 anonim ***** válasza:
92%

Azert az irigyseg befigyel rendesen. Az lehet az elb.szottul kifacsart logika alapja hogy kettotoket es a jelenlegi es volt ferjedet egy kalap ala veszi. Erted.. Tehat ha az o exenek nem telik akkor a te exednek se teljen. Mint nő a nőre irigy.

Masban is ilyen amugy? Mert ez a hozzaallas eleg ronda szemelyisegre vall. Nem csodalnam ha sokszor cirkuszolna.

2021. jún. 10. 17:48
 28/44 anonim ***** válasza:
13%
Nyilván tudod a választ, csak azért írtad ki ezt a baromságot, hogy szidjuk a másik nőt.
2021. jún. 10. 18:22
 29/44 anonim ***** válasza:
84%
Azt kétlem... És sajnos éppen elég ilyen van mint a kérdésben szereplő ex-asszony, hogy azt képzeli belepofázhat mások életébe.
2021. jún. 10. 18:40
 30/44 anonim ***** válasza:
2%

Ja, jó lenne letisztázni hogy kérdező gyerekeinek a kérdéses apuka az apjuk vagy neki is Exe van...

Ha apuka az apjuk akkor nem fair felét vinni felét nem, ha egy másik apuka vinné el a kérdező és az ő közös gyerekeit, ahhoz apuka exének semmi köze hozzá.

2021. jún. 10. 18:40
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!