Ha a párom gyerekeit nem tudjuk elvinni nyaralni, akkor az én gyerekeim se menjenek? Csak nekem furcsa ez a hozzáállás?
Nem állunk valami fényesen anyagilag ezért nem tudjuk a lányokat nyaralni vinni. Ezt még időben el is mondtuk nekik, addig nem is csináltak belőle ügyet, amíg az anyjuk ezt meg nem tudta.
Az anyjuk azt mondja, ha az ő gyerekeik nem jutnak el nyaralni, akkor az én gyerekeimet se engedjem el az apjukkal, mert ez így nem lenne igazságos.
Mégis mi a fene köze van hozzá, hogy az apjukkal az én gyerekeim hova mennek vagy nem mennek?
18-as teljesen világos, alap eset, hogy nincs pénzük nyaralni
A párom gyerekei az azt jelenti, hogy a kérdezőnek nincs köze hozzájuk.
Az én gyerekeim se engedjem el az apjukkal, akkor nyilván nem a kérdező jelenlegi élettársa az apa, hanem az exférj, hiszen akkor fel sem merülne az elengedés és a külön nyaralás.
OFF:
Ennyi funkcionális analfabétát is régen láttam, összefújta a szemetet a szél.
Tök érthetően van leírva, ha valaki érti is amit olvas, annak tiszta sor, nem tudom mit kellene még rajta magyarázni, de a gyengébbek kedvéért előrébb már pár türelmesebb hozzászóló megtette, akinek azok után sem világos, az iratkozzon vissza az általánosba, vagy keressen egy magyar tanárt és ne itt sipítozzon, meg reklámozza a hülyeségét...
Köszönöm a válaszokat.
Nincs közös gyerekünk. A volt férjem viszi a gyerekeinket nyaralni. Ezért is olyan érthetetlen számomra, hogy mi köze van hozzá a párom volt feleségének.
Azert az irigyseg befigyel rendesen. Az lehet az elb.szottul kifacsart logika alapja hogy kettotoket es a jelenlegi es volt ferjedet egy kalap ala veszi. Erted.. Tehat ha az o exenek nem telik akkor a te exednek se teljen. Mint nő a nőre irigy.
Masban is ilyen amugy? Mert ez a hozzaallas eleg ronda szemelyisegre vall. Nem csodalnam ha sokszor cirkuszolna.
Ja, jó lenne letisztázni hogy kérdező gyerekeinek a kérdéses apuka az apjuk vagy neki is Exe van...
Ha apuka az apjuk akkor nem fair felét vinni felét nem, ha egy másik apuka vinné el a kérdező és az ő közös gyerekeit, ahhoz apuka exének semmi köze hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!