Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanya és a szexuális életem?

Édesanya és a szexuális életem?

Figyelt kérdés

Szóval, pár napja lettem 18. Az első ilyen kis szabálya eleve az volt, hogy addig, míg nem töltöm be, nincs szex. Nem volt ezzel bajom, mert nem volt olyan párom, akivel akartam volna. Most viszont van, nem is olyan rövid ideje, és már eléggé akarom.

Anyukám másik szabálya, hogy csak fogamzásgátlóval... Viszont ahogy elkezdtem olvasgatni, nem vagyok benne annyira biztos, hogy jobb lenne, mint a gumi. Viszont ő hallani se akar róla.

Hogyan tudom meggyőzni? Vagy hogyan tudok róla beszélni vele?

2021. ápr. 14. 09:07
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
30%

Hát persze, hogy idejöttek a csak negatív tapasztalatokkal rendelkező emberek. :) Amivel nincs baj, van akinek nem viselte jól a szervezete a fogamzásgátlót, nyilván vannak mellékhatások, van akinél kijön, van akinél nem.

De ne csináljunk már úgy, mintha olyan gyakori lenne, hogy valaki trombózist kap a fogamzásgátló miatt, vagy nem eshet teherbe. Nekem pl nincs olyan ismerősöm, akinek ilyen problémája volt, pedig 80%-a fog.gátlót használ. Sőt, rengeteg olyan eset is van, hogy késik egy tabletta bevételével, vagy hány, és hopsz össze is jön a gyerek 2 alkalomból.

Igen, vannak mellékhatások, de bőven kis százalékban, főleg, hogy nők milliói szedik szerte a világon. Ha halálos lenne, vagy meddőséget okozna nagy százalékban, már kihalt volna az emberiség, vagy radikális lenne a népességcsökkenés.

2021. ápr. 14. 11:53
 42/50 anonim ***** válasza:
94%

"De kiskorom óta azt nevelte belém, ha akarok akarok szexelni szóljak, és akkor elvisz nőgyógyászhoz. Ezért is szóltam neki, hogy már szeretném."

Ezen annyira nevetek, nagyon abszurd. Elképzelem, ahogy a kérdező toporog, mint akinek pisilnie kell, hogy "anyaaa, már szexelnék nagyooon".

Nekem tényleg jó a kapcsolatom anyukámmal, ha eléállnék, hogy "anya, szexelnék", olyasmit mondana, hogy "remélem, nem engem akarsz megbúbolni, vagy ezt most miért jelented be?".

2021. ápr. 14. 11:58
 43/50 anonim ***** válasza:
12%
26# vagyok. Igen biztos beteg vagyok emiatt, mert anyummal nagyon őszinte, mély kapcsolatom van és mindent megtudok vele beszélni és nem vagyunk szégyenlősek semmilyen témával szemben. Elfogadom azt is, akinek rossz a kapcsolata az anyjával, vagy ő erős független ember, nem vagyunk egyformák. Viszont olyat ne tanácsoljatok egy 18 éves lánynak, hogy szüleivel ne beszélje meg a szexuális életét, meg hogy nem szólhatnak bele. Ha annyira függetlenül kezeljük a 18 éves embert, akkor miért szüleinél lakik és szülei pénzéből él. Ha netán teherbe esik vagy bármi baja lesz neki, kifog róla gondoskodni ha nem az anyja? Jó lenne, ha ezen a sok független, amazon nő elgondolkozna, mielőtt válaszol a semmibe. Tudom divat hülyének lenni manapság, de nem árt átgondolni, mikor leírunk valamit és nemcsak osztani az észt. Annyiszor megfogadtam már, hogy nem írok ide választ, mert egyszerűen a sok ember véleménye felidegesít, mert annyira fekete és fehéren látja sok ember a világot és aki kicsit máshogyan él, már egyből kapja a savat. Hidd el nekem kérdező, nagyon sok ember neked rosszat akar az életben, itteni válaszolók közül is jó pár van, aki direkt neked rosszat akar a válaszaival (még ők maguk sem veszik észre), tudod ha nekem megdöglött a kecském, akkor a szomszédnak is. Én továbbra is azt mondom neked, szeresd anyukádat és merjél vele mindennel bizalommal fordulni, mert ő nevelt téged kiskorodtól kezdve, és ha ő benne nem bízol meg, akkor kiben másban. Ez legnagyobb hülyeség, hogy a szex az magánügy, meg a pénzügyek is, meg ilyenek. Ez mind családtól függ és embertől. Ne erőszakoljátok már rá másokra a saját negatív életeteket és tapasztalataitokat, mert pont ezért tart itt az ország ahol. Magyar emberek full negatívak a külföldi emberekhez képest. Annyira látszik az életfelfogásotokban. Többet nem írok e kérdés alá, mert itt mindig 10-ből 8 ember betanított droid és csak 2 ember van, aki velem egyetért és felfogja miről beszélek.
2021. ápr. 14. 12:09
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

De 43-as, megbeszélni anyával teljesen más, minthogy anya kiadta parancsba, hogy mikor szexelhet, és csak tabival védekezhet.

Pont azért látom, hogy a kérdező anyja rossz anya, mert az enyém szinte tökéletes, imádom.

2021. ápr. 14. 12:21
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
44: Pontosan!
2021. ápr. 14. 12:24
 46/50 anonim ***** válasza:
85%

Számomra abszurd, hogy egy felnőtt embernek megmondja az anyja, hogyan védekezzen, meg hogy ő majd "elviszi" nőgyógyászhoz. Eleve a COVID miatt nem is kísérhetnek, hacsak nem vagy fogyatékos.

A másik meg, hogy a fogamzásgátlónak rengeteg súlyos mellékhatása lehet, ezért ilyenre kényszeríteni valakit írtó nagy szemétség.

2021. ápr. 14. 14:07
 47/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a rengeteg véleményt, mindenkinek pipáltam :)
2021. ápr. 14. 14:25
 48/50 anonim ***** válasza:
35%

Valamiről elfeledkeztek a kommentelők. Ameddig otthon lakik, addig anyu szabályai szerint kell játszani!

Annak ellenére, hogy utálom a gumit, ezt találom a legjobb megoldásnak

2021. ápr. 14. 15:43
 49/50 anonim ***** válasza:
86%
48: Ugyan már, honnan tudná ellenőrizni az anyja, hogy követi-e a lány a szabályait a zárt ajtók mögött....????
2021. ápr. 14. 15:59
 50/50 anonim ***** válasza:
78%

49: hidd el. Egy kicsinyes és korlátolt anya mindenre képes...

Pl figyelheti a tabletta fogyását, akár megkérheti, hogy előtte vegye be. Sajnos sok dologra képesek.

Ne kérdezd, hogy honnan tudom....

2021. ápr. 14. 16:07
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!