Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanya és a szexuális életem?

Édesanya és a szexuális életem?

Figyelt kérdés

Szóval, pár napja lettem 18. Az első ilyen kis szabálya eleve az volt, hogy addig, míg nem töltöm be, nincs szex. Nem volt ezzel bajom, mert nem volt olyan párom, akivel akartam volna. Most viszont van, nem is olyan rövid ideje, és már eléggé akarom.

Anyukám másik szabálya, hogy csak fogamzásgátlóval... Viszont ahogy elkezdtem olvasgatni, nem vagyok benne annyira biztos, hogy jobb lenne, mint a gumi. Viszont ő hallani se akar róla.

Hogyan tudom meggyőzni? Vagy hogyan tudok róla beszélni vele?

2021. ápr. 14. 09:07
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Nőgyógyász mellett dolgozik, azért úgy fogalmaztam, hogy "elvisz"... Az értelmes válaszokat viszont köszönöm
2021. ápr. 14. 10:03
 22/50 anonim ***** válasza:
90%
Nagy parasztvakítás ez az "alacsony hormontartalmú" duma. Gondolj már bele, ahhoz elég agresszív, hogy nem esel mellette teherbe. Ez csak a lelked megnyugtatására jó szöveg. Szerencsés esetben csökken a libidód, hízol kicsit, később nehezebben esel teherbe, rosszabb esetben lombik, tönkrement hormonháztartás, trombózis. Aki nő és jót akar magának, nem szed gyógyszert mert fogalma sem lehet orvosi felügyelet mellett sem, hogy mit barmol szét a testében. Mindenkinek a saját döntése, sokaknak lehet szerencséje de összességében szerintem nem éri meg. A pasinak marha kényelmes, mert nem kell a gumival szarakodni. Hogy a nővel mi lesz, az már nem az ő problémája.
2021. ápr. 14. 10:06
 23/50 anonim ***** válasza:
91%

Én is szedtem 18-25 éves korom között, mert az akkori párom nem fogadta el a gumi gondolatát sem. 31 éves vagyok, és voltak súlygondjaim emiatt, szőrösödési is illetve libidó problémáim. A mostani párommal meg nem jön össze a baba. Értem, hogy azt hiszi mindenki, hogy a tabi jó, de gondoltam, megosztom ezt az esetet is.

Én sem hittem el, mégis ez történt. Orvosi felülvizsgálat után kaptam "alacsony hormontartalmú tabit", aztán most nézhetem, mi az eredménye. Lehet, én vagyok a 10-ből 1, ezt elfogadom, de gondoltam, jobb, ha ezt az oldalt is ismerik az emberek. Persze mindenki maga dönt, de ne anyuka határozza ezt meg!

2021. ápr. 14. 10:15
 24/50 anonim ***** válasza:
63%
Mondom en a kérdező agyilag még gyerek, amelyik valasz nem tetszett neki azokat lepontozta. Egyébként anyaként csupán tapasztalatot, véleményt mondtam a gyerekemnek, a döntést ő hozta meg. Illetve tudta, fordulhat hozzám bármilyen kérdéssel akármennyire intim is az, ne szegyeljen hozzám fordulni. Volt rá példa, hogy igy tett, örültem neki, hogy nem a neten keresgél megoldást. Egyébként, az en véleményem az, hogy ebben a korban amikor tombolnak a hormonok gyakran váltogatják a partnert, gyakori a megcsalas az óvszer megvéd, attól is, hogy osszeszedj valami nyavajat. Később amikor már stabil kapcsolat van elegendő lehet a gyogyszer is.
2021. ápr. 14. 10:23
 25/50 anonim ***** válasza:
38%

Én roppant rövid ideig - talán fél év - szedtem tablettát, mert a lábamon pattogtak szét az erek.

Nekem nagyon bevált a pesszárium,ezzel a krémmel kombinálva (belekenve):

[link]

Teljesen jó módszer, a közösülés után 12-15 órát maradjon fent, sem részedre, sem a partnered számára nem észrevehető.

A méretét a nőgyógyászod állapítja meg.

2021. ápr. 14. 10:36
 26/50 anonim ***** válasza:
16%
Kérlek ne hallgassál az olyan emberekre, hogy anyudnak semmi köze nincs a szexuális életedhez meg ne mondjál neki semmit. Ezek az embereknek nincsen, mély, őszinte, tiszta bizalmi kapcsolatuk édesanyjukkal, ezért mondják azt, hogy magánügy. Ha téged szerető családban neveltek, és mindenről lehetett beszélni, szexuális dolgokról is, akkor nem kell azon változtatni felnőtt korodba se. Édesanyád az a ember, aki feltétlenül fog szeretni az életben és támogatni fog téged mindenben. Legalábbis annak kellene lennie az alapnak, de tudom sok ember nem kapta ezeket meg, ezért kezelik a szexuális dolgokat is magánügyként. Nyugodtan kérd ki anyád véleményét. Nem ciki és nem baj, ha 18 évesen elvisz nödokihoz. Ez is baromira rossz felfogás szülőkkel szemben, ha vki felnőtt már, akkor mindent egymaga intézzen és ne kérjen szülőktől segítséget vagy támogatást. Én idősebb vagyok nálad, 30 vagyok de én nekem nagyon mély, szoros a kapcsolatom anyummal. Amikor beteg vagyok még mindig ő gondozz, hozza a gyógyszereket, visz orvoshoz. Semmi rossz nincs ebben. Van hogy gumit is kérdez kell e vennie a Dmben vagy sem. Ne akard, hogy leválaszanak anyudról, mert a mai világba senki nem fog veled úgy törődni mint az anyád. Lehet akiknek barátai vannak azok nem olyan anyások és emiatt is mondják amiket. Hidd el nekem ezeket, mert ha már nem lesz anyud, akkor tényleg egyedül neked kell mindent intézned, de addig anyád legyen neked ott.
2021. ápr. 14. 10:52
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Az óvszer nagy előnye, hogy véd a nemi betegségektől is. Nem feltetelezem, hogy a partnered vagy te bármiben szenvednetek, de ha netan mégis, jobb szerintem az elejen gumival szexelni.
2021. ápr. 14. 10:54
 28/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válszokat. Egyébként nem pontoztam le senkit, mindenkinek pipát nyomtam, mert mindenki a saját véleményét írta le, és én ugye azt kérdeztem...

Köszönöm a válaszokat :)

2021. ápr. 14. 11:04
 29/50 anonim ***** válasza:
84%

26

Senki nem mondta, hogy ne beszélgessen az anyjával a szexuális életéről. De ahhoz egy bizonyos kor után nincs sok köze az anyjának, sem senki másnak a partnerén és rajta kívül, hogy szexel-e vagy sem. Az meg egyenesen nevetséges, hogy meg akarja mondani a felnőtt lányának mivel és hogyan védekezzen. Még hogy hallani sem akar a gumiról... vicc az egész.

2021. ápr. 14. 11:07
 30/50 anonim ***** válasza:
78%

25

A pharmatexet ajánlgatni olyannak, aki semmiképp nem akar gyereket nem túl okos ötlet. Külön fb csoportok vannak a pharmatex babákról és egy olyan fogamzásgátlós kérdést nem olvastam még, ahol ne írta volna valaki, hogy pharmatextől esett teherbe. Ez olyanoknak jó, akik annyira még nem akarnak gyereket, de ha besikerül nem ijednek meg. Egyáltalán nem biztos fogamzásgátlási mód a pharmatex.

2021. ápr. 14. 11:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!