Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanya és a szexuális életem?

Édesanya és a szexuális életem?

Figyelt kérdés

Szóval, pár napja lettem 18. Az első ilyen kis szabálya eleve az volt, hogy addig, míg nem töltöm be, nincs szex. Nem volt ezzel bajom, mert nem volt olyan párom, akivel akartam volna. Most viszont van, nem is olyan rövid ideje, és már eléggé akarom.

Anyukám másik szabálya, hogy csak fogamzásgátlóval... Viszont ahogy elkezdtem olvasgatni, nem vagyok benne annyira biztos, hogy jobb lenne, mint a gumi. Viszont ő hallani se akar róla.

Hogyan tudom meggyőzni? Vagy hogyan tudok róla beszélni vele?

2021. ápr. 14. 09:07
1 2 3 4 5
 1/50 anonim válasza:
97%
Mi a baja az óvszerrel? Biztos beszélgettél már ezekről vele, és van valami érve, jó vagy rossz, mindegy. Magyarázd el neki, hogy neked miért nem lenne jó a fogamzásgátló, és próbáld meg azt is megérteni, ő miért ezt támogatja. Picit több infóval lehet jobban tudunk segíteni :)
2021. ápr. 14. 09:11
 2/50 anonim ***** válasza:
98%
Gondolom nem fog ott állni az aktus közben, hogy leellenőrízze, hogyan csináljátok. Védekezzetek óvszerrel, ha azt szeretnétek.
2021. ápr. 14. 09:13
 3/50 anonim ***** válasza:
86%
Ha teheted ne szedj tabit, szerintem sokkal biztonságosabb az óvszer egy nőnek, csak kényelmetlenebb. Amúgy anyukádnak miért kell ebbe ilyen szinten beleszólnia? Már az is fura, hogy 18 éves korodig nem szexelhetsz (mintha ezt ő mondhatná meg...), de hogy még a védekezésbe is beleszóljon... felnőtt vagy már jogilag is, úgy éld a szexuális életed ahogy akarod. A te tested, a te életed, védekezz úgy, ahogy szerinted a legjobb. Meg kell tanulnunk nemet mondani, a szüleinknek is.
2021. ápr. 14. 09:15
 4/50 anonim ***** válasza:
97%
Azt egyáltalán nem értem, miért kell anyádnak tudni arról, hogyan védekeztek! Ez (a sezxuális élet) nem az a terület, amit feltétlen meg kellene a szülövel osztani.
2021. ápr. 14. 09:18
 5/50 anonim ***** válasza:
94%
Nagykorú vagy, anyádnak semmi köze hozzá, hogyan védekezel. Csak védekezz.
2021. ápr. 14. 09:20
 6/50 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem jó döntés az óvszer. Engem a gyógyszer tönkretett, soha el nem kezdeném szedni senki kedvéért sem.

Ebbe nem szólhat bele, ha nem akarod a tabit, ne szedd!

2021. ápr. 14. 09:24
 7/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2021. ápr. 14. 09:28
 8/50 anonim ***** válasza:
93%
A fogamzásgátlónak rengeteg negatív hatása van. Olvass utána és oszd meg vele is
2021. ápr. 14. 09:30
 9/50 anonim ***** válasza:
24%

Bár az tény, amit írtak is, hogy nem lesz ott veled és nem fontos beszámolni, hogy hogyan védekeztek. De abban igaza van, hogy a tabletta sokkal biztonságosabb mint az óvszer. Ha szeded rendesen, ott nem csúszhat be hiba mint az óvszernél. S lényegesen élvezetesebbek, meghitebbek lesznek az együttlétek mint gumival.

Csak sokan még mindig azt hiszik, hogy a 70es években vagyunk mikor kiszőrösödtek a nők a brutális hormon tartalmú tablettáktól.

A modern változatokban már alig van hormonális hatóanyag. Ráadásul sok egyéb pozitív hatása is lesz, mint pl a rendszeres, kiszámítható "menstruáció".

2021. ápr. 14. 09:31
 10/50 A kérdező kommentje:
9-s, akkor szerinted a tabi, az jobb megoldás, mint a gumi, ha jól értem...
2021. ápr. 14. 09:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!