Édesanya és a szexuális életem?
Szóval, pár napja lettem 18. Az első ilyen kis szabálya eleve az volt, hogy addig, míg nem töltöm be, nincs szex. Nem volt ezzel bajom, mert nem volt olyan párom, akivel akartam volna. Most viszont van, nem is olyan rövid ideje, és már eléggé akarom.
Anyukám másik szabálya, hogy csak fogamzásgátlóval... Viszont ahogy elkezdtem olvasgatni, nem vagyok benne annyira biztos, hogy jobb lenne, mint a gumi. Viszont ő hallani se akar róla.
Hogyan tudom meggyőzni? Vagy hogyan tudok róla beszélni vele?
Szerintem jó döntés az óvszer. Engem a gyógyszer tönkretett, soha el nem kezdeném szedni senki kedvéért sem.
Ebbe nem szólhat bele, ha nem akarod a tabit, ne szedd!
Bár az tény, amit írtak is, hogy nem lesz ott veled és nem fontos beszámolni, hogy hogyan védekeztek. De abban igaza van, hogy a tabletta sokkal biztonságosabb mint az óvszer. Ha szeded rendesen, ott nem csúszhat be hiba mint az óvszernél. S lényegesen élvezetesebbek, meghitebbek lesznek az együttlétek mint gumival.
Csak sokan még mindig azt hiszik, hogy a 70es években vagyunk mikor kiszőrösödtek a nők a brutális hormon tartalmú tablettáktól.
A modern változatokban már alig van hormonális hatóanyag. Ráadásul sok egyéb pozitív hatása is lesz, mint pl a rendszeres, kiszámítható "menstruáció".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!