Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanya és a szexuális életem?

Édesanya és a szexuális életem?

Figyelt kérdés

Szóval, pár napja lettem 18. Az első ilyen kis szabálya eleve az volt, hogy addig, míg nem töltöm be, nincs szex. Nem volt ezzel bajom, mert nem volt olyan párom, akivel akartam volna. Most viszont van, nem is olyan rövid ideje, és már eléggé akarom.

Anyukám másik szabálya, hogy csak fogamzásgátlóval... Viszont ahogy elkezdtem olvasgatni, nem vagyok benne annyira biztos, hogy jobb lenne, mint a gumi. Viszont ő hallani se akar róla.

Hogyan tudom meggyőzni? Vagy hogyan tudok róla beszélni vele?

2021. ápr. 14. 09:07
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
94%

26: van különbség aközött, hogy megbeszélik a dolgokat, meg aközött, hogy anyuka szabályrendszert alakít ki, hogy hogyan szexelhet a lánya. És ha nem szedhet gyógyszert valami miatt, akkor egész életében nem tudja majd magát elengedni szex közben, mivel anyuka azt a fogamzásgátló módszert nem engedte..?

Vagy ha a párja az előző kapcsolatából hozott egy kis nemibetegséget, azt sem anyuka fogja elkapni első alkalommal.

A fogamzásgátló kérdésének eldöntése a pár feladata és nem a szülő szabályrendszeréé.

2021. ápr. 14. 11:10
 32/50 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádnak magyarázd el, hogy a tabletta egy csomó dologtól nem véd.
2021. ápr. 14. 11:16
 33/50 anonim ***** válasza:
91%

Még jó, hogy anyádnak nincs köze a szexuális életedhez.

Bogyó: nekem a kis hormontartalmú gyógyszertől szép nagy problémáim lettek, libidócsökkenés, szárazság (bocs, skíosítsak azért, mert a gyógyszer kiszárít WTF???), pattanások, fogyás-hízás összevissza, aztán mikor inkább abbahagytam potom 1,5 évig összevissza menstruáltam. Hol kimaradtak hónapok, hol 2 hétig egyhuzamban.

Előtte 9 évig 1-2 nap csúszást leszámítva tűpontos volt a menzeszem és 5-7 napig max.

2021. ápr. 14. 11:16
 34/50 anonim ***** válasza:
93%
Tehát anyukádnak kell megmondani 18 évesen, hogy hogyan szexelhetsz? xD A következő az lesz, hogy azt is behatárolja, hogy kivel.
2021. ápr. 14. 11:17
 35/50 anonim ***** válasza:
66%

26-os, te beteg vagy, egy leválni képtelen gyerek.

Vagy troll.

2021. ápr. 14. 11:18
 36/50 anonim ***** válasza:
92%
És persze a gyógyszer aztán semmit nem véd a betegségek ellen.
2021. ápr. 14. 11:19
 37/50 anonim ***** válasza:
100%

30, a pharmatexes válaszoló pesszáriumot használ.

Kiegészítéskent pharmatexezik mellé.

(szintén pesszárium + egyéb spermicid gél kombinációt használok, teljesen jó, DE 18 évesen én sem biztos, hogy mertem volna így. Azóta tudom,hogy termékenységi istennő sem vagyok, de más meg attól is teherbeesik, ha egy férfi kerékpár mellett elsétál)

2021. ápr. 14. 11:23
 38/50 anonim ***** válasza:
80%

25-ös vagyok

Nem a pharmatexet ajánlottam, hanem a PESSZÁRIUMOT(!), ami önmagában is tökéletes, kombinálva a pharmatexel.

De megvallom őszintén, hogy én vagyok a hülye, hogy nem töröltem még magam innen, ahol képtelenek egy választ végigolvasni, vagy felfogni!

Nekem teljesen mindegy, hogy ki és mivel védekezik, vagy nem védekezik, leírtam a tapasztalataimat, amik nálam beváltak.

Pedig nekem a teherbeeséshez elég annyi, hogy a szomszéd a túloldalról rám köszön.

Más meg azt csinál amit akar!

2021. ápr. 14. 11:23
 39/50 anonim ***** válasza:
53%

25-ös vagyok

Köszönöm!

Visszaadtad a megroggyant hitem egy részét, hogy nem csak agyhalottak léteznek itt!

2021. ápr. 14. 11:28
 40/50 anonim ***** válasza:
32%
Valld be 30-as, hogy gőzöd nincs róla, hogy mi az a pesszárium és keverted az akváriummal!:D:D:D
2021. ápr. 14. 11:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!