Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az egész családom COVID-os és...

Az egész családom COVID-os és kijárkálnak a karanténból. Hogy értessem meg velük, hogy maradjanak legalább ilyenkor otthon?

Figyelt kérdés

Papám megfertőződött, a mentő vitte a kórházba, annyira rosszul lett. Anyám és apám is átjártak ápolni őt. Már akkor mondtam, hogy kérjenek tesztet, hiszen napokig látogatták a fertőzött beteget.

Nem kértek tesztet, de pár nap múlva mindketten belázasodtak, húgomnak csak hőemelkedése van. Ekkor kértek tesztet, ami mindannyiuknak pozitív lett. Ennek ellenére együtt járnak vásárolni, bementek szolgáltatóhoz is, húgom találkozik az osztálytársaival, meg mamához is elment.

Annyira dühös vagyok rájuk, hogy elmondani nem tudom. Hiába beszélek nekik, leszarják, olyanokat mondanak, hogy mindegy, hogy ők kimennek-e, hisz amúgy is elkaphatják az emberek bármikor.

Én külön élek tőlük szerencsére. Mit lehet tenni? Mit tudok mondani még nekik? Papám élet-halál között fekszik a kórházban pozitív teszttel, de ez sem érdekli őket.

Hagyjam a fenébe?

Ezután hogy nézek a szemükbe, mert mélységesen megvetem őket?

2021. márc. 23. 10:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudok okosat mondani, sajnos ugyanebben a helyzetben vagyok. Az én szüleim is kijárkáltak, amikor covidosok voltak, bármit mondtam, nem érdekelte őket, még cinikuskodtak is, hogy "de hát a maszk megvéd, vagy nem?"

Azóta én sem találkoztam velük, de ugyanúgy haragszom rájuk. Én simán kimondom, hogy ostobák a szüleim, és mint tudjuk, a hülyéket nem igazán lehet jobb belátásra bírni, nem véletlen hülyék. :/

2021. márc. 23. 11:23
 12/78 anonim ***** válasza:
84%
Hívd ki a rendőröket. Ki fognak ragasztani (gondolom) a piros matricát, és onnantól bármikor megjelenhetnek náluk.. főleg ha jelzed, hogy szarnak az egészre. Gondolom a rendőrök szívesen osztogatnak bírságot.
2021. márc. 23. 11:26
 13/78 anonim ***** válasza:
72%
Már nincs piros matrica és a rendőrök már nem ellenoriznek, túl sok volt a karanténos, nem tudja a létszám megoldani
2021. márc. 23. 11:38
 14/78 anonim ***** válasza:
77%
Rengetegen ezt csinálják, sőt ismerősök falvakban laknak akármilyen betegek is nem mennek dokihoz nehogy karanténba keruljenek. Teljes csaladok kis gyerekekkel atveszelik otthon, de ok bizony nem lesznek karanténban, egymast le fertozik a faluban, mindenji fulldoklik annyira köhög, de ők nem hajlandóak, kórházrol meg hallani sem akarnak, mondjuk ezt még meg is értem, de ha kapnának kezelést otthon nem kellene aggódniuk a szovidmenyek miatt. Am ők mindent kibirnak, atveszelik ezt is "volt már rosszabb is" felszolalassal.
2021. márc. 23. 11:44
 15/78 anonim ***** válasza:
78%
Jelentsd az Antsz nek vagy mi is a nevük újabban. Nekik vannak embereik akik ellenőrzik az otthonlét betartását. Nálunk spontán becsengettek ellenőrizni a gyerekemet hogy karanténban van e. Én nem voltam itthon, de így is igazotatták. Jelentsd be és jobban rájuk néznek az ellenőrök. Legalábbis nálunk így van.
2021. márc. 23. 11:52
 16/78 anonim ***** válasza:
73%
Rendőrség
2021. márc. 23. 11:53
 17/78 anonim ***** válasza:
85%
Nem csodálkozom, hogy itt tart a járványhelyzet
2021. márc. 23. 11:55
 18/78 A kérdező kommentje:

Hogy van, utolsó? Most kik jöttek hozzátok pontosan? Melyik szerv?

Mi is voltunk karanténban, az orvos azt mondta, ma már nem jönnek ki ellenőrizni, mert nincs rá kapacitás. Félek, ha esetleg mégis kimegy a rendőr és otthon vannak és persze mindent tagadnak, még én kerülök bajba.

2021. márc. 23. 11:56
 19/78 anonim ***** válasza:
81%
Ennek majd az lesz a vége hogy két hétig se ki se be a hàzból senkinek. Az ilyen emberek miatt. Én is ismerek ilyet, míg nem lett beteg rettegett a vírustól, aztán jött ment a faluba, míg emberère nem akadt és ki lett osztva. Legalább addig a tíz napig ülne meg a seggèn.
2021. márc. 23. 12:05
 20/78 anonim ***** válasza:
83%
Kárpátalján is ez van, pluszba itt a mikrocsipben meg a bilgétszben hisznek az emberek. Kórházban már a folyosón fekszenek az emberek annyira nincs hely, de le se szarják. Ha hozzátartozójuk meghal, akkor "hideg vizet ivott és attól lett tüdőgyuszi" (érdekes, hogy egyszerre az egész falunak), "cheamtrail" meg ehhez hasonló baromságokkal dobálóznak, de covid-19 az "nem létezik". Maszkot senki nem visel, pedig elvileg kötelező. Szórakozóhelyek elvileg zárva, de heti 500$ kenőpénzért mennek még a diszkók is. Mentő folyamatosan jár, az emberek fullnak megfele, naponta rengetegen halnak bele, de le se szarja a nép nagy része. A lakosság 90%-a sötét, mint az éjszaka.
2021. márc. 23. 12:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!