Akik otthon élnek és titokban dohányoznak azok hova rejtik a cigit?
Nyilván szagról észre lehet venni, ha a szülők nem dohányoznak, de ettől tekintsünk el. Hogy lehet hatékonyan rejtegetni a cigit? Nekem pl amikor cigiztem nem volt szükségem rejtegetésre, pedig a szüleim tiltották. Viszont ők is cigiztek és nem tűnt fel nekik soha ha eltűnt egy-egy szál, illetve ha nagyobb mennyiségű pl egy doboz volt nálam, azt koliban hagytam mindig, itthon meg nem cigiztem.(Egyébként másfél éve leszoktam az egyik napról a másikra, tehát már mindegy.) Viszont akiknek nem voltak ilyenek azok, hogyan titkolták el? Mármint én nem mertem soha otthon hagyni, mert mi van ha valaki keres valamit, vagy kiborul valamik a táskába, más veszi észre, más pakol ki és ott a cigi. Viszont ha valamit rejtegetni próbálok, mindig feltűnő hogy titkolok valamit, tehát gondolom észrevennék ciginél is. (A szülinapi ajándékokkal jártam mindig úgy, hogy megtalálták a meglepit, mert mondjuk feltűnően figyeltem, hogy ne nyúljanak mondjuk a fiókba, vagy a táskámba :D)
Szóval aki otthon élt, nem volt lehetősége koliba hagynia cigit, az hogy rejtette el?
Én ugyan nem cigizek de ha igen akkor talán a táskámba tenném mert oda aztán tényleg senki nem nyúlt eddig és van több rejtett fiókja amiről csak én tudok így nem fognak rálelni :D.
A szagra pedig ha nem lennék óvatos akkor utána gyorsan ilyen szájspray lenne a megoldás ami erős meg parfüm és deo kombó mint a suli wécében szokták a többi csajék :D..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!