Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tartsam titokban anya...

Hogyan tartsam titokban anya előtt, hogy tablettákat szedek? 16l

Figyelt kérdés

Szóval arról lenne itt szó, hogy találtam egy tök jónak tűnik tablettát, amivel sok embernek van jó tapasztalata a környezetben. Semmi extra, ez csak egy sörélesztő tabletta, ami jót tesz a hajnak és a bőrnek. Ki akarom próbálni egy ideig, viszont anya ellenzi az ilyen "szépség vitaminokat" ezért titokban kéne szednem. (Napi háromszor)

Szóval, hova rejtsem a tablettákat, hogy ne találja meg, és ne lássa, hogy szedem?Nincs külön szobám, és egész nap otthon van bizonyos okok miatt. Attól félek, hogy ha rájön, akkor drogosnak titulál

2019. jún. 24. 17:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
59%
Vagy megmondod neki,hogy mi a szitu vagy mondj le a tablettákról. Problem solved.
2019. jún. 24. 17:47
 2/18 anonim ***** válasza:
98%

Ez csak vitamin, nem értem, mi baja lenne vele. Illetve az ilyen szülőket nem tudom megérteni. Csak azt éri el, amit fogsz is: titkolózol előtte.

Na mindegy, bocsi, nem erről volt szó.

Nincs valami saját táskád, amiben csak nem nyúlkál? Íróasztalod?

2019. jún. 24. 17:51
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Ha balhézik rajta akkor mondd, hogy az egészséged miatt szeded.Nem feltétlen a szépség miatt szedik. Nem lehet túl okos amúgy sem, ha egy mezei vitamin miatt drogosnak hinne.
2019. jún. 24. 17:52
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Rakd őket egy üres multivitaminos üvegbe.
2019. jún. 24. 17:55
 5/18 anonim ***** válasza:
87%

Rejtsd a ruhaid koze! Es pakold ezentul Te a cuccod a szekrenybe ha eddig nem igy volt. :)) Szerintem mondd el neki.. ez nem valami szornyu szer..vitamin.. Ha ezt nem erti meg beutalot kell neki adni vmi agy rehabilitaciora xD

Viccen kivul.. mondd es kesz.

Ajanlom a DM boltbol a HairVital Komplex-et 60 db es 1000-1100 ft korul van 2 havi adag. Napi 1 kell csak. Gyonyoru hajam kormom borom titka! :) Sot en sokszor csinalom meg zselevel a kormom es azota jobban birja! A hajam rendbe van eddig is som volt de fenyesebb selymesebb. :)

2019. jún. 24. 18:04
 6/18 anonim ***** válasza:
96%
A sörélesztő nagyon régi (szerintem anyukád is ismeri) természetes szer. Leginkább a szép haj,szép bőr ápolására használják mivel az emésztés terén is jó szolgálatot tesz.Pontosan az emésztés által leszel szebb.
2019. jún. 24. 18:16
 7/18 anonim ***** válasza:
20%
Lépcsőházba,udvarra
2019. jún. 25. 01:07
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Aztán az ilyen szülők csodálkoznak, hogy a gyerek semmit nem mond el nekik, semmit nem oszt meg velük, hazudik inkább meg tutkolózik. Táska talán jó ötlet, az én anyukám mondjuk sose kutakodott a holmijaim között, se a táskámban. Bár az írásod alapján, ha rejteni kell, akkor gondolom szokott kutakodni. Még az üres vitaminos doboz is jó ötletnek tűnik, azt csak nem bontja fel és nézi meg szemenként mi van benne 😂
2019. jún. 25. 09:58
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Üres c-vitaminos doboz, tamponos doboz, bármi, amiről kívülről látszik, hogy mi van (lenne) benne, ezért nem nyitja ki.
2022. márc. 27. 12:58
 10/18 A kérdező kommentje:

C-vitamint(sem semmi vitamint) senki nem szed, a tampon miatt meg ugyanúgy vita van.

Egyébként csak azért aktuális újra a kérdés, mert ismét itthon lakok egy ideig. :D

2022. márc. 27. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!