Ti elmondanátok, hogy erotikus masszázs szalonban dolgoztok, vagy mélyen hallgatnátok róla/ titokban tartanátok?
Teljesen megértelek, tisztelem az erödet, a kitartásodat! Szerintem se mondd el. Inkább találj ki valami fedösztorit.
Sok sikert!
Én is megértelek. Ne mondd el. Tegyél félre a tudtuk nélkül, egyrészt a terveidhez, másrészt, hogy ne legyen feltűnő.
Sok sikert!
Eszedbe se jusson elmondani. Nem csak a szüleidnek, senkinek sem. Se barátnő, senki, később visszaélhetnek vele. Ha úgy érzed beszélned kell róla, beszélj itt az oldalon.
Egyre figyelj, már ha belevágsz, ésszel csináld. Tegyél annyit félre, amennyit csak bírsz!
Hát nincs mit fényezni ezen: k*rvának mész tanulni. Szerintem egy normális szülőnek se tetszene, hogy a lányuk ilyen alja munkát végez. Ne haragudj, de hülyeség amibe beleakarsz vágni. Ez egy sötét folt lesz az eletetben örökre, ha belevagsz. Ha lesz gyereked, akkor pedig előle is titkolnod kell majd. Viszont egyszer minden titok kiderül, szóval ez nehéz feladat lenne. Ezt a szakmát okkal nézik le az emberek. Nem méltó egy lányhoz se. Más megoldást kéne keresned.
Érettségire egyedül is fel tudsz készülni. Rengeteg oktató anyag van már az interneten. Csak szorgalom kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!