Most ehhez mit szóljak? "Anyósom" egy erotikus masszázs kupont adott a páromnak!
Most volt párom születésnapja (25 éves, én 22 vagyok, 3 éve élünk együtt, külön a szülőktől).
Ajándékba többek közt egy kupont kapott, elején egy félmeztelen lánnyal, feljogosítva egy kedvezményes tantra masszázsra. Először azt sem tudtam, mi az a tantra masszázs, hát most rákerestem a szalonra a neten... Most már tudom, mi az...
Hogy tehet ilyet?
Amint hazajön a párom megmutatom neki a honlapot és kíváncsi leszek, megbeszéli-e ezt az anyjával, vagy nem, de van egy olyan érzésem, hogy majd azt mondja: "ó, biztosan nem tudta, nem volt szándékos..."
Ti mit tennétek?
Mert az anyósa megnézi előtte hogy mit vesz,azért kellett tudnia.
Nemkicsit gonosz rád nézve.
Én továbbajándékoztatnám párommal (őt ismerve nem is ellenkezne),anyósnak meg egy vibrátor minimum karácsonyra...
anyós gondolom bement a szalonba,mondta,h masszázskupont szeretne a fia 25.születésnapjára,ezt kapta..szóval én simán elhiszem,h nem tudta..(amúgy az is lehet,h csak vmi újságból vágta ki,ha csak kedvezményes kupon,és valóban lövése sincs,h mi az)
Ha meg tudta is,én tuti nem sértődnék meg,h ilyet kap a férjem...vagyok annyira magabiztos,mind a szexuális életünket,mind a kapcsolatunkat illetően,h szimplán kíváncsi legyek,h mit nyújt neki egy ilyen masszázs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!