Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Most ehhez mit szóljak?...

Most ehhez mit szóljak? "Anyósom" egy erotikus masszázs kupont adott a páromnak!

Figyelt kérdés

Most volt párom születésnapja (25 éves, én 22 vagyok, 3 éve élünk együtt, külön a szülőktől).

Ajándékba többek közt egy kupont kapott, elején egy félmeztelen lánnyal, feljogosítva egy kedvezményes tantra masszázsra. Először azt sem tudtam, mi az a tantra masszázs, hát most rákerestem a szalonra a neten... Most már tudom, mi az...

Hogy tehet ilyet?

Amint hazajön a párom megmutatom neki a honlapot és kíváncsi leszek, megbeszéli-e ezt az anyjával, vagy nem, de van egy olyan érzésem, hogy majd azt mondja: "ó, biztosan nem tudta, nem volt szándékos..."

Ti mit tennétek?

2012. júl. 16. 10:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
megvan még a nagypapa? ajándékozd neki :)
2012. júl. 16. 10:40
 22/26 anonim ***** válasza:
82%
Most már kíváncsi lennék erre a masszázsra mert a gogliban nem sok értelmeset találtam.
2012. júl. 16. 10:53
 23/26 anonim ***** válasza:
16%

Ez célzás volt, hogy nem vagy jó az ágyban :D

Amúgy ilyen anyóst mindenkinek.

A helyedben viccre venném és esetleg elkísérném a páromat :) Ha mégsem, hát akkor tényleg uncsi lehetsz :)

2012. júl. 16. 12:26
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Nos.Az ajándék átadásánál jóhiszemű voltál,te sem tudtad biztosra,nem is feltételezted volna anyósról blah-blah,szóval nem szóltál.Én is így tettem volna.Azóta kiderült mi ez valójában,kérdezz rá nála.Nem kell letámadni,mert tényleg sosem lehet tudni,lehet tényleg nem tudta,hogy mi az.Te tudod milyen a viszonyotok,milyen "típusú" anyóssal vagy megáldva(feltételezem te már innen tudod,hogy ez nem pusztán véletlen ajándék volt),viszont kérdezz rá,hogy tudja-e,hogy milyen masszázs az amit adott múltkor a párodnak.Ha igen a válasz,akkor vagy apósnak Karácsonyra egy ugyanilyet(de ez amolyan majmolás lenne,semmi kreativitás),vagy anyósnak nyugodtan ahogy már előttem is mondta egy hozzászóló,egy vibrátort toljál be a fa alá.Mert ne legyünk konzervatívak,vki szereti ha a párját más nők is kényeztetik és ezt vállalják is(én speciel nem dobom be páromat a közösbe)de még ha vannak is ilyen nők akiket nem zavar egy ilyen masszázs,azt mégse már az anyóska döntse már el,hogy a ti kapcsolatotokba ez belefér-e vagy sem.
2012. júl. 16. 15:37
 25/26 anonim válasza:
100%
Jól pofán kellett volna baszni, én tuti azt tettem volna és visszaadnám. És a karácsonyi vibrátort ne hagyd ki :-)
2012. aug. 8. 16:04
 26/26 anonim válasza:
6%
Kedves kérdező,mi is zavar abban hogy a férjed netán elmenne erre a Tantra masszázsra? Melyik része ? Az netán hogy meztelenül van más nő előtt ? Vagy mi ?
2012. nov. 2. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!