Miért dohányzik anyukám titokban? Kezd megőrülni?
A füstöt mindig érzem, valahányszor megkérdezem, azt mondja kintről jön.
Már bőven elmúltam 18 (28 vagyok) tehát nem érint annyira a dohányzás téma, nem dohányzom.
Ha mondom neki, hogy ugyan már, látom, hogy te dohányzol elkezd velem kiabálni, hogy én hogy képzelem, ő nem.
Botrányt csinál belőle.
Ennek ellenére folyamatosan látom a wc-ben a vízben fentmaradó cigicsikkeket időnként, néha a mosogatóban véletlenül, vagy épp a wc mellé leesve.
Nem tartom túl normálisnak a dolgot, mert ha ennyire titokban csinálja félő, hogy felgyújtja vele a lakást miközben próbálja a csikket eldugni.
Sok értelmét sem látom ennek mert nem zavar, ha dohányzik csinálja.
A hazudozás és a bizalmatlankodás viszont aggaszt, (az meg főleg, hogy ha meg merem kérdezni, vagy említeni én kapom a nyakamba a lelki terrort). Ez általában annak a jele, hogy a másik fél nem megbízható, vagy rosszabb, kezd megőrülni.
Az én édesanyám a nagyim (anyósa) és a keresztanyám (sógornője), illetve annak családja elől titkolta egy jó darabig. Nem tudom, hogy miért. A dohányzást betegséghez társítják. Maga a függőség is az, de a művelése meg további betegséget okoz(hat), emellett környezetkárosító hatása is van, ennél fogva a társadalom (a nemdohányzók) megveti(k).
A reakciója (kiabálás) önvédelem, nem akarja elfogadni, hogy lebukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!