Szülők, Ti mit szólnátok ahhoz, ha a kiskorú gyermeketekről kiderülne, hogy titokban alkoholt iszik/berúgik?
Nem vagyok szülő,de én szobafogságba küldenélek,kiakadnék,és elzárnám egy szekrénybe amit lelakatolnék.
De amúgy hogy hogy nem veszik észre?Valami nekem nem stimmel hogy senki nem veszi észre hogy egyik napról a másikra tünnek el a borok.Ez erősen kamuszagu
Én 16 évesen aktívan piáltam már majdnem minden hétvégén, barátokkal romkocsmákban, beszélgetve, ritkábban házibulikban. Gyakran mentem haza részegen és senkinek semmi baja nem volt vele, se család se rokonok, tanárok. Gyakran adott pénzt a faterom indulás előtt, de mellette diákmunkáztam, szóval volt költőpénzem.
Ez lenne a normálisnak nevezhető.
Az viszont, hogy te lopod a bort a szüleid szekrényéből, amit zugivósan a szobádban gubbasztva magányosan megiszol, kib*szott gáz és ciki. A barátod elég nagy pancser lehetett ha napi szinten le kellett itatnia egy kislányt hogy az vele maradjon.
Mit tennék a szüleid helyében? Nevetnék jó sokat, kicsit szégyellném a nevelésemet aztán lelakatolnám a szekrényt, és bíztatnálak, hogy járj társaságba ha már ennyire szereted a piát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!