Mit tennétek ha kiderülne a felnőtt fiatokról, hogy titokban szélsőjobboldali nőgyűlölő incel?
1
Nagyjából igen..
szélsőjobboldali nőgyűlölő incel
Az, hogy valaki szélsőjobboldali miért jelenti azt, hogy nőgyűlölő?
3: senki nem is mondott ilyet, hogy aki szélsőjobboldali az nőgyűlölő lenne. Ő szélsőjobboldali ÉS nőgyűlölő ÉS incel.
Nagyon sajnálom, szörnyű lehet ezzel szembesülni. Én biztos elbeszélgetnék vele, de nem tudom nektek milyen a kapcsolatotok. Mi váltotta ezt ki belőle? Egy felnőtt emberen viszont nem nagyon lehet/szabad már farigcsálni. Ez viszont akár pszichológiai probléma is lehet nála és kb így is állnék hozzá.
Értem, csak kicsit félreértettem a szöveget :)
Nő vagyok.
Erősen jobboldali, bizonyos témákban akár szélsőséges is és vastagon meg van a véleményem a nők 90%-ról.
Akkor most mi van?
Mi zavar, a szélsőjobb vagy a nőgyűlölet? Demokrácia van, virágzik a (szélső)liberalizmus, mindenkinek jogában áll annak lenni ami, akár szélsőjobbosnak is. Ennél sokkal undorítóbb a szélsőbalos, de ezen most ne nyissunk vitát ez nem az a rovat.
A "nőgyűlöletének" meg biztos valami nő oka van, majd kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!