A nyíltan szélsőjobboldali, Hitlert szerető szüleim hogy reagálnának, ha megtudnák, hogy a baloldallal szimpatizálok? 20/F
Kiskoromban is szélsőjobbos nevelést kaptam,Kárpátia,Egészséges Fejbőr stb koncertek,gárdisták vettek körül,ilyen emberek közé vittek.
Egy ideig hatottak is rám,de 13 évesen rájöttem,hogy a baloldal az egyetlen helyes út.Engem mindenki szélsőjobbosnak hisz,de amúgy Kádar Jánost,az MSZP-t és leginkább az EurópaiBaloldallal szimpatizálok.
Ezt elöbb utóbb a szüleim is megtudják.
Az a baj, hogy az ilyen idióták nevelnek vagy tényleg elmebeteg, valóban nácikát, vagy pont hogy komcsikat, szélsőséges balosokat, stb.
Mert a szélsőséges eszméket vallók között az ember hajlamos lesz totál az ellentétévé lenni.
Kérdező, szerintem próbáld inkább a centrum felé venni az irányt.
Akkor meg fognak érteni, ugyanis a mai baloldal (főleg az antifa) a hitlerjugend megfelelője, mind megjelenésben, mind hozzáállásban, mind eszközökben.
Az alma nem esik messze a fájától...
Szerencsére mind a fasizmus, mind a kommunizmus megbukott. Lehet egy normálisabbat létrehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!