Szülők, ti elnéznétek a fiatoknak, ha az egy házas, családos nővel folytatna viszonyt?
- A fiatal férfi nem csal meg senkit, csak a nő
- Semmi válás, házasság, gyerek nem jön szóba, de szerelem, szex, találkák, közös programok vannak
- Ha nem, miért nem fogadható el az itt kommentelők szerint?
Én sosem kötöttem a szüleim orrára, hogy a felvitt leányzónak milyen a családi állapota. Nem is kérdezték.
Én se kérdezném a fiamtól.
Nem "nézném el". Tudja ő is, hogy mit gondolok a házasságtörésről. Nem kéne bővebben kifejteni számára.
Egyébként nem ők ketten döntenek csak arról, hogy lesz-e válás. Egy elejtett mondat, és könnyen az ajtótok előtt találjátok a menyecskét két bőrönddel, akinek "nincs hova mennie".
Ha a nönek rossz a házassága, akkor NEM csalni kell a férjet, hanem elválni töle! Ez ugyanis nem mentség a gerinctelenségre.
A fiamnak meg nem nézném el, mármint az én lakásomba nem engedném be a nöt, ha ök viszonyt akarnak folytatni, akkor keressenek más helyet, nálam nem tehetik.
"És mi van akkor, ha a nő nem szórakozásból csalja a férjét, hanem mert rossz a házassága?
Csak akkor talán kevésbé elítélendő a házasságtörés."
A házasságtörés mindig elítélendö! Ha nem tetszik a házassága, akkor váljon el. Az meg, hogy "nem szórakozásból csal" - akkor miért, kényszerböl, és nem azért, mert neki szórakozás a viszony?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!