Ti ezt elnéznétek a férjeteknek?
A párom dunaújvárosi,én kaposvári vagyok.Most a vizsgáim miatt lejöttem haza,amúgy együtt élünk.
Szóval a férjemnek van itt egy haverja és neki egy barátnője.Észrevettem,hogy a lánnyal állandóan üzengetnek,ma reggel óta folyamatosan,de amúgy régebb óta tartják a kapcsolatot facebookon.
Mondta a férjem,hogy ma ezzel a csajjal megy haza,mert megkérte a lány a srác,hogy vigye el Dunaújvárosig,utána pedig buszra száll Pestig.Három órás az út..ráadásul bárhol elakadhatnak és mi van,ha kitalálja a csaj,hogy nincs busz és bekunyizza magát hozzánk?? Nem tudom milyen lány,nem ismerem,de azt tudom,hogy a barátjával nem éppen komoly a kapcsolatuk..
Csak szerintem nem helyénvaló ez???Ha vele lennék és úgy utaznánk,akkor oké,de egy csajjal,egy fedél alatt 3 vagy több órát nem abszurd??
Nem mondtam rá semmit,mikor mondta,mert úgy is én lennék a "szar"..
Tök mindegy mi a sztori!
Ha két ember szereti egymást, akkor nem tesznek olyat, ami a másiknak rosszul esne. Ott már komoly gond van, ha az egyik nem veszi figyelembe a másik érzéseit. Az már csak hab a tortán, hogy ezért ő a "szar".
Úgy érzem, nem egészen van rendben a kapcsolatotok.
Nem bízol a párodban?
Én a páromról tudom, hogy 110%-ban megbízhatok benne, így simán engedném a dolgot, az már más tészta, hogy bevallom, utálok minden nőt, aki a párom közelébe akar férkőzni :D
"de egy csajjal,egy fedél alatt 3 vagy több órát nem abszurd?? "
-.-'
Szerintem VELED van igen komoly gond!!! Egy autóban utazni szerintem NEM jelenti azt, hogy "egy fedél alatt 3 vagy több órát"
HA ennyire nem bizol a férjedben, akkor vagy nagyon rossz a kapcsolatotok, vagy pedig betegesen féltékeny vagy!!!!
Én bízom a barátomban. De ez én vagyok.
Úgy gondolom, hogy ha morognék rá, hogy ne vigye el a lányt, akkor egyrészt csak feleslegesen szítanám köztünk a feszültséget, másrészt ha akarnának valamit egymástól a lánnyal, azt megoldanák máshogy.
Azt hiszem a válaszadók elsikkadtak egy aprócska részlet felett, mégpedig a titkos üzenetek a fészbukon.
Kedves Kérdező!
Nem nézném el a férjemnek, de mondjuk az én férjem alapból nem vállalna el ilyen "fuvart", ha nekem az rosszul esik. Azt mondaná oldja meg a nő másképp.
Nekem volt ilyen és mivel gyanús volt én csak úgy "barátilag" felhívtam a csajt,hisz,ha az ő barátja,az enyém is és akkor meggyőződtem róla,hogy van valami köztük...
Hát nem volt jó kapcsolat és nem is maradtam így vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!