Ti ezt elnéznétek a férjeteknek?
A párom dunaújvárosi,én kaposvári vagyok.Most a vizsgáim miatt lejöttem haza,amúgy együtt élünk.
Szóval a férjemnek van itt egy haverja és neki egy barátnője.Észrevettem,hogy a lánnyal állandóan üzengetnek,ma reggel óta folyamatosan,de amúgy régebb óta tartják a kapcsolatot facebookon.
Mondta a férjem,hogy ma ezzel a csajjal megy haza,mert megkérte a lány a srác,hogy vigye el Dunaújvárosig,utána pedig buszra száll Pestig.Három órás az út..ráadásul bárhol elakadhatnak és mi van,ha kitalálja a csaj,hogy nincs busz és bekunyizza magát hozzánk?? Nem tudom milyen lány,nem ismerem,de azt tudom,hogy a barátjával nem éppen komoly a kapcsolatuk..
Csak szerintem nem helyénvaló ez???Ha vele lennék és úgy utaznánk,akkor oké,de egy csajjal,egy fedél alatt 3 vagy több órát nem abszurd??
Nem mondtam rá semmit,mikor mondta,mert úgy is én lennék a "szar"..
"" mi van,ha kitalálja a csaj,hogy nincs busz és bekunyizza magát hozzánk?"-írja, tehát ismerve, feltételezi, hogy képes erre."
A poén, hogy az utána következő mondatban meg ezt írja: "Nem tudom milyen lány,nem ismerem..."
Tehát tulajdonképpen nem ismeri, csak kombinál. Ugyanúgy, ahogy te is titkos üzeneteket kombináltál, holott senki sem írt olyat, hogy titkos üzeneteket váltottak volna.
"de azt tudom,hogy a barátjával nem éppen komoly a kapcsolatuk.. "
Ez viszont, kedves Kérdező és 72%-os válaszoló, önmagában az ég világon nem jelent semmit. Sem azt, hogy luvnya lenne (bár ki hogyan definiálja ezt a fogalmat), sem azt, hogy akarna valamit a kérdező párjától.
"Csak beszélgetnek,hiszen a férfiak arról híresek,hogy a szellemi és lelki társat keresik a nőben.:D:D:D"
Akinek az IQ-ja nagyobb, mint a lábmérete, az lelki és/vagy szellemi partnert is keres a nőkben. Bizony.
Jól értem?
tehát a férjedet ösztönlénynek tartod, aki mert 3 órát fog utazni egy másik nővel (aki nem mellesleg a haverja barátnője), akkor tuti félreállnak és összefekszenek?
Vagy ha elakadnak, akkor a kijutás helyett megint azon fog járni a fejük, hogy most akkor szexelnek egy jót, nem ám azon, hogy hogy jutnak ki, vagy tovább?
VAgyis a férjed minden olyan nőt megfektet, ha hagyja magát, ha 1 óránál több időt tölt kettesben vele?
HA ottaludna akkor is feltételeznéd, hogy a férjed megcsalna?
Ennyi erővel ha nem vagy otthon akkor bármikor vihet magával haza akárhonnan nőt.
Helyén való amúgy. Azo is kiakadnál ha az unokatesódat vagy tesódaz vagy más nő rokonodat vinné?
Vagy ha neked kellene a haverjával utaznod?
TE olvasod amiket leírtál? és nem látod benne az abszurditást?
35.Csak tudod a munkámból kifolyólag állandóan kapcsolatba kerülök újabb és újabb "tisztes" családapákkal,úgyhogy totál elegem van belőlük.
A múltkori visszajáró vendég,miután elmesélte a családi szennyesét,hogy nem tudja mi lesz,ha előbb halálozik el a feleségénél és kiderül másik gyereke is van,mert a lányt 15! éves korától megrontotta és viszonyt folytatott vele stb.
És egyfolytában jönnek az újabb és újabb beismerések szerinted?Örülnek,hogy elmondhatják egy vadidegennek,ők megkönnyebbülnek,én meg egyre jobban kipihenném őket...
És csupa olyan férfiak,akikért a feleségük és a munkatársaik tűzbe tennék a kezüket.
ma 15:57:
Pedig erre ugyanazt tudom csak írni, amit az előbb. Vannak, akik ilyenek. És vannak, akik nem.
Ha hisztérikus boszorkánnyá változom, akkor jobb lesz? Pozitívan fog változni valami?
Na látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!