Ti ezt elnéznétek a férjeteknek?
A párom dunaújvárosi,én kaposvári vagyok.Most a vizsgáim miatt lejöttem haza,amúgy együtt élünk.
Szóval a férjemnek van itt egy haverja és neki egy barátnője.Észrevettem,hogy a lánnyal állandóan üzengetnek,ma reggel óta folyamatosan,de amúgy régebb óta tartják a kapcsolatot facebookon.
Mondta a férjem,hogy ma ezzel a csajjal megy haza,mert megkérte a lány a srác,hogy vigye el Dunaújvárosig,utána pedig buszra száll Pestig.Három órás az út..ráadásul bárhol elakadhatnak és mi van,ha kitalálja a csaj,hogy nincs busz és bekunyizza magát hozzánk?? Nem tudom milyen lány,nem ismerem,de azt tudom,hogy a barátjával nem éppen komoly a kapcsolatuk..
Csak szerintem nem helyénvaló ez???Ha vele lennék és úgy utaznánk,akkor oké,de egy csajjal,egy fedél alatt 3 vagy több órát nem abszurd??
Nem mondtam rá semmit,mikor mondta,mert úgy is én lennék a "szar"..
38
Akkor te élj egyedül. Mert gondolom ha szerinted minden férfi ilyen egyet sem vállalsz be. Legalábbis nekem így lenne logikus, annak semmi értelme hogy vele vagy miközben TUDOD, hogy egy sz.r szemét alak (mert szerinted csak ilyenek vannak)
Van köztük bőven. Ahogy nők között is. De rengeteg normális ember van a világon.
Már megbocsáss, de a férjednek mi dolga van azzal a nővel, hogy üzengetnek egymásnak, meg már "régóta tartják a kapcsolatot"
Minek? Ez nem féltékenység, valóban semmi keresnivalója a férjed közelében, mert látványosan nyomul. A férjed sajnos vevő rá. Csak én látom ezt ilyen világosan?
"de egy csajjal,egy fedél alatt 3 vagy több órát nem abszurd??"
Javaslom, hogy fordulj pszichológushoz és kezeltesd az önbizalomhiányodat. Ez nagyon durva részedről.
Szerintem semmi kivetnivaló nincs ebben. Nem borozni mennek, nem laksára mennek. Miért kérné meg a csaj, hogy ott aludhasson? :-O
Ha meg is kérné, mit mondana a párod? Kettőn áll a vásár, a megcsaláshoz nem elé 1 ember...
Nagyon unatkozhatsz kérdező. Két hete írtál már ki egy kérdést (érdekes módon ugyan ez a felállás volt, kaposvári feleség, Dunaújvárosban dolgozó férfi, aki Pestre jár minden héten egyszer).
A kitalált történeteidet tartsd meg magadnak. Szánalmas! És ha megcsal? Kit érdekel? Te otthon gyártos a hülye kérdéseidet. Én is megcsalnálak.
38.vagyok.
40.válaszoló szerintem teljesen igazad van.Csak az arányban csalódtam némileg.
Figyeld a női ösztöneidet jó működik e?
Én idővel a magam esetében rájöttem,ha féltékeny kezdtem lenni ott gáz volt,mert beigazolódott a megérzésem,ami nem hagyott nyugodni, viszont ha annak ellenére,hogy sokat voltak valami okból baráti vagy munkatársi okok miatt a barátommal együtt és nyugodt maradtam,soha nem volt semmi.
Én nem csalom meg a barátomat és nálam ez az ösztön jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!