Ti ezt elnéznétek a férjeteknek?
A párom dunaújvárosi,én kaposvári vagyok.Most a vizsgáim miatt lejöttem haza,amúgy együtt élünk.
Szóval a férjemnek van itt egy haverja és neki egy barátnője.Észrevettem,hogy a lánnyal állandóan üzengetnek,ma reggel óta folyamatosan,de amúgy régebb óta tartják a kapcsolatot facebookon.
Mondta a férjem,hogy ma ezzel a csajjal megy haza,mert megkérte a lány a srác,hogy vigye el Dunaújvárosig,utána pedig buszra száll Pestig.Három órás az út..ráadásul bárhol elakadhatnak és mi van,ha kitalálja a csaj,hogy nincs busz és bekunyizza magát hozzánk?? Nem tudom milyen lány,nem ismerem,de azt tudom,hogy a barátjával nem éppen komoly a kapcsolatuk..
Csak szerintem nem helyénvaló ez???Ha vele lennék és úgy utaznánk,akkor oké,de egy csajjal,egy fedél alatt 3 vagy több órát nem abszurd??
Nem mondtam rá semmit,mikor mondta,mert úgy is én lennék a "szar"..
Én nem pattogok :) Egyszerűen leírtam, hogy én hogy gondolom a dolgokat. Nekem nem férne bele, hogy a férjem nem "enged" el egy ismerőssel, mert jaj tuti megd.gatom magam két település között. És én sem stresszelek ezen. Ha meg akar csalni akkor megcsal, úgy hogy az életbe nem jövök rá. Szóval felesleges körök helyett inkább bízok. Nekem ez a taktikám a lelkibékémért :)
Amúgy aludt már nálunk úgy női ismerősünk hogy nem voltam otthon. Ugyanúgy ahogy férjem barátja itt lakott két hétig, és sokat voltunk kettesben.
Normális emberek érintkeznek másokkal is nem csak a házastársaikkal. Az abszurd, hogy valaki azt feltételezi a FÉRJÉRŐL (nem egy egyhetes pasiról), hogy ha 3 órán át össze van zárva egy ellenkező neművel akkor rámászik.
ma 14:52:
Azt meg ki mondta, hogy magamra vettem?
14:54
A luvnya ribanc, csak egy kicsit irodalmibb megfogalmazásban. (Ezt az előzőnek, csak nincs kedvem külön mindenkinek írkálni).
Nem érdekel, hogy magadra vetted e, szóvá tetted, erre meg annyi, hogy azt írom amit akarok, nem tőled fogom függővé tenni. Egyébként nagyon megtisztelő, hogy fiatalabbnak gondolsz, 32 vagyok, szóval láttam egyet s mást, élettapasztalatért sem fogok hozzád fordulni. Én egyébként sem azt írtam, hogy a férj minden valószínűség szerint hűtlen, de a kérdezőnek vannak aggályai a nő személyét illetően, és valószínű, ha rossz érzései vannak, abban lehet is valami. Gondolom nem betegesen féltékeny a kérdező, ezzel a személlyel szemben vannak kételyei." mi van,ha kitalálja a csaj,hogy nincs busz és bekunyizza magát hozzánk?"-írja, tehát ismerve, feltételezi, hogy képes erre.
Nekem ne mondja senki, hogy így ilyen körülmények között ne merülne fel benne a rossz érzés. És még egyszer kihangsúlyozom, mielőtt bele lenne kötve, nem a férj miatt, a nő miatt !!!
Kérdező!
Az én páromra feszt nyomulnak a nők. Állandóan mindegyik a sarkában van, az egyik nyíltan utalásokat is tesz neki. Hadd ne mondjam hányan látták már ezt a nőt ruha nélkül.
Szerinted érdekel egy percig is? :) A párom még furikázni is szokta őket és ez sem érdekel. Úgysem csalna meg, főleg nem egy olyan nővel, aki tálcán kínálja fel magát. Ha már megcsalna, akkor olyannal csalna meg, akiben van fantázia és van benne valami, ami miatt talán megéri.
Ezekben semmi nincs, együtt szoktunk röhögni rajtuk, hadd kínlódjanak.
"Nem érdekel, hogy magadra vetted-e..."
Ha tényleg nem érdekel, akkor minek mentegetőztél az előbb?
"14:45, nem rád írtam, hogy luvnya..."
Egyébként én a következő okból szavazok bizalmat a férjemnek:
Ismerem magam, tudom hogy nem lépnék félre. Nem tudnék olyannal lenni aki azt feltételezi rólam hogy megteszem, ha valakivel össze vagyok zárva. Miért vett el ha nem bízik bennem, nem ismer? Ennek a fordítottja, hogy én miért mentem hozzá ha nem bízok benne? Nekem kell az, hogy a férjem megtiszteljen azzal, hogy nem néz k.nak. Ezért cserébe megkapja tőlem is a bizalmat.
Mert erről szól egy házasság. Nem véletlen házasodtunk össze. Csak nem nézzük egymást egy utolsó genny alaknak, aki nem bír ki 3 órát, vagy nem tud nemet mondani. Ennyi frusztrált egyikünk sincs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!