Ti ezt elnéznétek a férjeteknek?
A párom dunaújvárosi,én kaposvári vagyok.Most a vizsgáim miatt lejöttem haza,amúgy együtt élünk.
Szóval a férjemnek van itt egy haverja és neki egy barátnője.Észrevettem,hogy a lánnyal állandóan üzengetnek,ma reggel óta folyamatosan,de amúgy régebb óta tartják a kapcsolatot facebookon.
Mondta a férjem,hogy ma ezzel a csajjal megy haza,mert megkérte a lány a srác,hogy vigye el Dunaújvárosig,utána pedig buszra száll Pestig.Három órás az út..ráadásul bárhol elakadhatnak és mi van,ha kitalálja a csaj,hogy nincs busz és bekunyizza magát hozzánk?? Nem tudom milyen lány,nem ismerem,de azt tudom,hogy a barátjával nem éppen komoly a kapcsolatuk..
Csak szerintem nem helyénvaló ez???Ha vele lennék és úgy utaznánk,akkor oké,de egy csajjal,egy fedél alatt 3 vagy több órát nem abszurd??
Nem mondtam rá semmit,mikor mondta,mert úgy is én lennék a "szar"..
Milyen titkos üzenetek? Azt nem írta senki, hogy ezek az üzenetek titkosak lennének.
Azt írta a kérdező, hogy Facebook-on már régóta tartják a kapcsolatot, ismerősök. Ma üzengettek egymásnak. Talán pont a hazamenetelről beszélgettek.
Most mi van? Az a baj, hogy a férjed elvisz egy ismerőst? :)
húúú...
11, hát persze! Ez a tipikus más fa...ával ütni a csalánt esete! Hagyjuk már! te, ha a helyében lennél nyugodtan elengednéd a - bevallottan - ledér erkölcsű luvnyával?
"Alkalom szüli a tolvajt"- az ismerős?
Lepontozhatsz nyugodtan újra, nem érdekel, de ne dugjátok már a fejeteket a homokba, mert ez így fals!
14
És akkor mit kell csinálni? Be kell zárni a házastársakat egy szobába örökre ahová csak mi mehetünk be? Nem értem kik képesek ilyen féltékeny emberekkel együtt élni.
Kicsit túlreagálod, nem?
Én is úgy értelmezem, hogy a lány a férjed ismerőse, és a haverjának a barátnője. Teljesen normális baráti szívesség, hogy elviszi Dunaújvárosig.
Mégis mit gondolsz, hogy majd Alsőröcsöge és Bajárkapó közt félreállnak, dugnak egy jót, aztán folytatják az utat?
Ha ezt feltételezed a párodról, akkor mi tart mellette?
Nem akarlak kétségbeejteni, de szerintem bárhol kerülhet a párod 3, de akár több órára is nők közelébe, "egy fedél alá". Kollégái közt nincs nő? Ha neadjisten kórházba kerül, akkor a nővérkékre is gyanakodni fogsz?
Szóval igen, én elnézném a férjemnek, illetve ezen nem tudom, mit kéne "elnéznem". Mivel tanár, nyaranta gyerekeket is táboroztat 7-10 napig is akár, most higgyem azt, hogy pedofil? Sőt, ott még kolléganője is szokott lenni, ugyancsak felügyelőtanár, valószínűleg együtt dugják végig az összes kisfiút-kislányt, aztán befejezésül egymással is egyet?
Beteges a reakciód. Ettől még lehet, hogy a párod megcsal, akár ezzel a nővel, akár mással, de hogy Te nem normálisan állsz hozzá, az tuti.
Ha pedig már csalódtál benne (nem más, régebbi pasiban, hanem őbenne!!!), és már adott ennél komolyabb okot a bizalmatlanságra, akkor meg döntsd el, tudsz-e hinni neki, mert így képtelenség valakivel párkapcsolatban létezni.
Nem kell bezárni egy szobába, ez a te fejedből pattant ki, úgyhogy ne akarj a számba adni olyat, amit nem mondtam.
Látom az empátia, mint olyan, ismeretlen neked. Mondjuk ha ő is otthon van, nem x kilóméterre távol, akkor csináljon ilyen szívességeket, ne akkor, amikor a kérdező távol van, ergó bármi megtörténhet. Másik, hogy 1 kiegyensúlyozott kapcsolatban, a másik igényeit is figyelembe kell venni. És most magyarázd meg azt is, hogy téged nem zavarna, ha üzeneteket váltana a férjed a szóban forgó nővel, amiről te nem tudsz (ergó, igen titkos, ezt úgysem tudod megmagyarázni), persze a hazamenetel részleteit tárgyalták meg. Valószínű! Baromi naív vagy, ez nem az Alíz csodaországban c.mese, ébresztő!
A lepontozásod nem igen zavar, úgyis vica-verza megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!